BLINKR

Vrei să comunici mai bine cu ceilalți participanți la trafic? Atunci BLINKR este perfect pentru tine! Ușor de folosit, compact, si customizabil, acesta îți oferă același mecanism de semnalizare ca cel prezent pe mașini, însă într-un pachet mai arătos!

Inițiatorii campaniei

Stirbat Luca
Stirbat Luca
Calin Ungurean
Calin Ungurean
2154 euro

108% din 2000 euro necesari

Finanțat cu succes

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

22 Aug / 26 Sep

susținatori

23

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

BLINKR este un accesoriu destinat bicicliștilor și nu numai. Se poate prinde fie direct de spatele utilizatorului, fie de bagajul acestuia și poate fi controlat cu ajutorul unui set de butoane prinse de ghidonul bicicletei. 

Astfel, poți semnaliza direcția în care te îndrepți cu 50 de metri înainte. De asemenea, cu ajutorul senzorilor, BLINKR poate simți când ai pus frână sau când ai ocolit brusc o groapă, așa că va reacționa în acord cu situația.

 Pe lângă rezistența la apă, acesta este ușor de strâns și aruncat în ghiozdan și simplu de încărcat, cu un cablu Micro-USB, exact ca la telefon. Bateria te va ține cel puțin pe durata unei zile întregi, deci nu trebuie să îți faci probleme, doar îl pui la încărcat seara!


BLINKR a luat naștere când am văzut pentru întâia oară semnalizatoarele unui 282. Stând in trafic pe bicicletă, blocat in spatele autobuzului, mi-am dat seama cat de util ar fi să pot semnaliza și eu asemeni unei mașini. Mi-am luat câțiva prieteni si ne-am pus pe treabă! După 6 luni de dezvoltare continuă, am ajuns aici și nu plănuim să ne oprim prea curând...

Vrei sa afli întreaga poveste? Hai să descoperi aici! 

BLINKR e metoda perfectă de a conecta bicicliștii la restul limbajului rutier, transformând șoselele într-un loc mai sigur pentru toată lumea!Stadiul actual al proiectului


  •  I-am dat un nume și am gândit un plan măreț 
  •  Am vorbit cu oameni din antreprenoriat, tech si design vestimentar
  •  Am îmbinat lecții din toate domeniile ca să aducem produsul la viață
  •  L-am arătat lumii și am spus bicicliștilor despre el, par încântați
  •  L-am făcut și refăcut până am ajuns la cea mai compactă versiune
  •  Astăzi vi-l prezentăm vouă, cu speranța că va avea succes!

Ne diferențiem de celălalte produse de pe piață prin design-ul nostru ergonomic și prin feature-urile acestui smart-strap. Nu numai că forma acestuia dă senzația șoferilor că utilizatorul ocupă mai mult spațiu în lățime, dar are de asemenea o interfață ușor de citit.

Pe unde ne-am mai plimbat cu BLINKR până acum? Take a look:

  • Romanian Science and Electronics Fair 2017

Ne-am gandit să oferim cele mai tari reward-uri pentru că susținerea voastră înseamnă totul pentru noi, așa că vă prezentăm următoarele:
Și, nu în ultimul rând...


Următorii pași de făcut


Cu cele 20 de bucăți pe care le oferim în cadrul campaniei, plănuim ca tu să fii unul din beta-testerii Blinkr (e safe din punct de vedere fizic, nu curentează sau rănește emoțional). Vrem să lucrăm la design și asta ar fi, ne-am gândit noi, o genială metodă prin care putem să primim feedback.

Astfel, veți face parte din povestea invenției noastre nebune, fiind co-creatorii versiunii finale.

La puțin timp după campanie, când invențiile BLINKR au fost aruncate în lume, vom lucra pe noile impresii primite și cu alți designeri și testeri ca până în primăvara lui 2018 să aveți cea mai tare soluție de comunicare pentru traficul bucureștean lipsit de benzi de bicicliști. 

Ce mai e de făcut la el până la mass-production? Design-ul final, creearea componentelor (plăcuțe de bază custom, senzori și alte minunății), si testarea lui.


Cu banii pe care îi strangem în aceasta campanie, plănuim să oferim toate reward-urile și sa construim primul set de 20 de BLINKR-e pentru primii 20 de norocoși. Ne încadram la fix in bugetul nostru, așa că, dacă vom avea succes, dupa dezvoltarea ultimei variante BLINKR, ne propunem sa o ducem pe IndieGogo, de unde sa ne luam fondurile necesare pentru producția in masă.


Finalul lui 2018 vrem să fie deadline-ul pentru :

1. lansarea pe piața românească : să o găsiți în magazinele de biciclete si pe website-ul nostru

2. testarea conceptului în țări precum Germania, Olanda sau Franța.

"Blinkr face cam ce îi sugerează și numele - blinkuiește pentru a te face cât mai vizibil în trafic când ești pe bicicletă. Sau cel puțin așa mi-a spus Luca și întreaga echipă Blinkr care, de asemenea, blink-uiesc de idei bune și energie. Can't wait to see it blink in Bucharest!"       
 Silviu Popa, PR and Communications @Printoteca
"Blinkr e un pas inainte in lumea tech si nu numai! E revolutionar pentru ciclisti si pentru orice iubitor al mersului pe bicicleta. Din cauza infrastructurii drumurilor traficul devine o problema tot mai mare in Romania, asa ca mi se pare minunat ca niste pustani de doar 17 ani s-au gandit la responsabilitatea in trafic si au inventat un asemenea accesoriu. Sunt mandra de baietii astia si m-as bucura ca si alti liceeni sa ii ia ca exemplu."
Bianca Lascoi, PR Manager @EDiT
"O echipa de liceeni pasioanati a descoperit solutia pentru a ne oferi mai multa libertate in miscare, cu un grad ridicat de siguranta. Simplu de utilizat si achizitionat, BLINKR face ca biciclistul, dar mai ales actiunile lui, sa devina vizibile pentru soferi, mersul pe bicicleta putant devenind astfel, un mod de viata pentru cat mai multi dintre noi."
Manuela Nae, Compliance Director @Avenor College

Echipa proiectuluiEchipa BLINKR în formatul extins este grea de prezentat in doar cateva cuvinte suficient cat sa va mentinem atenția, asa ca ii vom prezenta pe inițiatorii acestui proiect si cei care au transformat conceptul BLINKR in realitate. Pentru o descriere a fiecărui membru al echipei noastre, check our Facebook Page, here.                                                          Luca Știrbăț 

Luca aici. De mic am fost pasionat de tot ce inseamnă calculatoare si tehnologie, iar acum, pasiunea mea m-a adus aici, alături de niste oameni extraordinari. CEO al Blinkr si Co-fondator al Creative Motion ( echipa de liceeni in care se nasc astfel de proiecte (ne)bune ), încerc mereu să fiu în locul potrivit la momentul potrivit. Nicio oportunitate nu îmi scapă și sunt pregătit să fac orice e necesar pentru ca cei din jur să aibă cea mai bună experiență și să interacționezi cu cei mai pregătiți oameni.

                                                         Călin Ungurean

Bună, sunt Călin. Elev la Colegiul National "Ion Luca Caragiale", am profitat la maxim de informatiile pe care le-am primit la orele de antreprenoriat, asa că m-am pus pe treabă. CFO si CTO al Blinkr și Co-fondator al Creative Motion, pe mine mă găsiți fie în fața bancului de lucru, inventând un nou gadget care să îți facă viața mai ușoară, fie in spatele monitorului, căutând cea mai bună metodă de a aduce clienților ceea ce am creat cu câteva minute înainte.

Puncte de risc în realizarea proiectului

Dăm tot ce avem mai bun, dar cateodată nu este de ajuns. De aceea am setat termenul pentru livrarea BLINKR la inceputul primaverii anului 2018. Mai sunt multi pasi pana ajungem la un produs bine-definit si nu vrem sa livram ceva facut pe jumatate. Credem in Romania lui "Mai bine", nu in cea a lui "Las' ca merge si asa". Restul comenzilor vor fi onorate cat mai rapid posibil datorita partenerilor nostri de nadejde de la Printoteca.

Speram sa reducem numarul posibilelor impedimente cat mai mult, iata cateva dintre ele:

  • Nedefinirea unui design optim
  •  Intarzierea livrarii componentelor necesare pentru asamblare
  • Intarzierea constructiei propriu-zise

De ce atatea intarzieri? Pentru ca o mare parte a echipei abia a trecut clasa a 12-a, si stim cu totii ce presiune vom avea urmatorul an... Cu toate acestea, ne asumam ca vom livra BLINKR intr-o stare cat mai apropiata viziunii noastre si fara defecte. Promitem :)