Famatoys&Deco - Descopera magia formelor simple

Famatoys&Deco te invita sa redescoperi magia formelor simple in decoratiile realizate din spuma non toxica, colorata, usoara. Decoratii perfecte pentru impodobirea casei, a bradului de Craciun si pentru a aduce putina magie in camera copilului tau.

Inițiatorii campaniei

ALEXANDRA BOGDAN
ALEXANDRA BOGDAN
0 euro

0% din 2000 euro necesari

Nefinanțat

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

11 Nov / 12 Dec

susținatori

0

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

Cine este Famatoys&Deco?

Famatoys&Deco este o gama de decoratii si jucarii, realizate integral  din spuma.

Acest proiect se adreseaza tuturor persoanelor care iubesc sa-si decoreze casa pentru sarbatorile importante de peste an, dar si pentru parintii care cauta decoratii originale pentru camera copilului lor. 

Cateva caracteristici utile:

  • Sunt usoare
  • Silentioase
  • Se impaca cu apa, in caz ca se murdaresc se pot spala

Conceptul de la care a pornit ideea acestui proiect este SIMPLITATEA. Sa redescoperim alaturi de copiii nostri, jucarii si decoratii simple, care sa ne stimuleze imaginatia.

Marca Famatoys&Deco este 100% romaneasca, iar prin intermediul acestei campanii, vreau sa fac primii pasi spre construirea unui brand autentic romanesc, care sa incurajeze clientii sa acorde mai multa incredere jucariilor si decoratiilor realizate in Romania.

Cum arata?

Famatoys&Deco este impartit in doua categorii :

1. Decoratii pentru camera copilului si decoratii tematice (Craciun, Paste, Valentine's, etc).

Decoratii pentru camera copilului
Decoratii camera copilului

Decoratiile Famatoys&Deco pot infrumuseta camera oricarui copil.  Pot fi adezivate pe o parte, le poti lipi de perete, geam, mobila sau oriunde doresti. Sunt destul de usoare, daca vrei le poti agata si de lustra.


Decoratii pentru Craciun

   2. Jucarii educative  


Stadiul actual al proiectului

Stadiul actual

Am prototipurile pentru decoratiile de Craciun si cele pentru camera copilului. Este stabilita modalitatea de ambalare si de livrare catre potentialii sustinatori.

Jucariile din gama Famatoys&Deco o sa fie disponibile abia din 2020, dupa ce sunt efectuate testele de laborator. Aceste teste certifica siguranta materiei prime utilizata la obtinerea de jucarii.

Recompense pentru voi:

1. Mini Pack 11 piese - Pachetul cuprinde cate o figurina (diferite culori) din cele 11 figurine, pentru Craciun, disponibile. 6 €

2. Luna - Figurina decorativa pentru camera copilului, adezivata pe o parte. 13 €

3. Medium Pack 33 piese - Pachetul cuprinde cate 3 figurine (diferite culori), pentru Craciun, din fiecare model disponibil. 14 €

4. Pachet Inger Mare - Acest pachet cuprinde 8 figurine identice, Inger Mare, diferite culori. 14 €

5. Soare - Figurina decorativa pentru camera copilului, adezivata pe o parte. 16 €

6. Nor+Picaturi - Figurina decorativa pentru camera copilului, adezivata pe o parte. 16 €

7. Large Pack 55 piese - Pachetul cuprinde cate 5 figurine, pentru Craciun, din fiecare model disponibil. 24 €

8. Mega Pack 110 piese - Pachetul cuprinde cate 10 figurine, pentru Craciun din fiecare model disponibil. 46 €


Următorii pași de făcut

Dupa finalizarea campaniei, banii obtinuti o sa se imparta. O parte merge spre productia recompenselor, iar alta parte o sa ajute Famatoys&Deco sa-si construiasca o identitate on-line. Vrem sa alocam o parte din suma pentru constructia si promovarea unui magazin on-line. Prin acest magazin o sa promovam toata gama actuala Famatoys&Deco si bineinteles o  sa va tinem la curent cu toate noutatile care o sa apara. Mai ales ca in 2020 planuim sa lansam gama de jucarii si planse educative pentru copii. 

Dupa finalizarea campaniei, in 11 decembrie 2019, o sa ne mobilizam sa producem si sa expediem catre sustinatori recompensele. Dorim ca sustinatorii Famatoys&Deco sa primeasca aceste recompense inainte de Craciun pentru a-si impodobi cu drag: casa, bradul sau camera copilului.


Transportul nu este inclus in pretul pachetelor, se va achita separat direct catre curierul prin care se va face expeditia.

Echipa proiectuluiSalut, sunt Alexandra, lucrez in vanzari de peste 8 ani. Pana in prezent am avut ocazia sa vand atat produse, cat si servicii. 

Recunosc, cel mai mult imi place sa vand produse. Si totusi, acum 3 ani m-am angajat la compania Famatech pe partea de vanzari servicii si nume: vanzare serviciu debitare cu jet de apa.  

Fiind o persoana cu inclinatii artistice mai mult decat tehnice, m-am gandit cum as putea sa utilizez acest procedeu de debitare, impreuna cu experienta acumulata in lucrul cu spumele, pentru a crea ceva nou pentru companie dar si pentru piata.

Domeniul in care m-am gandit ca se imbina cel mai bine tehnicul cu creatia a fost cel de jucarii si decoratii, astfel se naste Famatoys&Deco.

Sa pornesti de la zero un produs nu este deloc usor, experienta personala mi-a dovedit-o. Totusi astazi sunt foarte aproape de a lansa pe piata o marca de jucarii si decoratii, produse 100% in Romania. 

Imi place foarte mult cand, merg la cumparaturi in diverse magazine, sa descopar produse cu eticheta "Fabricat in Romania" si m-as bucura si mai mult ca pe rafturile acestor magazine sa gasesc, in cativa ani si Famatoys&Deco.


Puncte de risc în realizarea proiectului

Avand in vedere ca pentru compania Famatech, decoratiile si jucariile sunt un proiect pilot, pot sa mai apara intarzieri cauzate de volumul mare al comenzilor uzuale. 

In perioada sarbatorilor un alt risc este reprezentat si de intarzierile cauzate de firma de curierat cu care colaboram.

O sa contactez, personal, fiecare sustinator, cand am pregatit coletul pentru expediere si o sa-i transmit AWB-ul pe e-mail. In cazul in care apar intarzieri neprevazute toti sustinatorii o sa fie informati.

Daca aveti intrebari suplimentare ma gasiti la:

[email protected]  sau  0761 120 909