Nautic Knots by DR

Nautic Knots este o colecție specială de accesorii nautice și aeronautice pentru pasionați. Produsele sunt confecționate din materiale calitative și sunt realizate manual. Alege-ți accesoriile preferate, disponibile doar în crowdfunding!

Inițiatorii campaniei

Dima Razvan
Dima Razvan
134 euro

13% din 1000 euro necesari

Nefinanțat

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

03 Apr / 04 May

susținatori

5

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

Am lansat o colecție exclusiv pentru campania de crowdfunding , alcătuită din 8 modele. Împarțită pe două teme, cea nautică si cea aeronautică, fiind perfecte pentru pasionații acestor teme sau accesoriilor.  Brățările sunt realizate în totalitate manual, de la proiectarea închizatorului și turnarea din argint a acestuia, până la obținerea brățării finite. Toate materialele folosite la bratari sunt testate inainte pentru a mă asigura că la clienți ajunge un produs calitativ si durabil. Fibra de carbon adusă în lumea fashion este un concept nou, aceasta fiind folosit la construcția mașinilor, avioanelor, etc. Închizatoarele și elementele de pe brățări sunt turnate din argint cu o puritate de 925.Stadiul actual al proiectului

La 15 ani, atunci când mi-am pus creativitatea și îndemânarea la încercare și am creat primele brățări, multor tineri le este gândul la cu totul altceva, însă, probabil instruit și de familie pe partea aceasta creativă, am reușit sa îmbin utilul cu plăcutul. Am înființat Nautic Knots și am realizat accesorii pentru cunoscuți, iar mai târziu am ajuns la clienți pe rețelele de socializare. Am pus preț pe calitate și durabilitate și am reușit sa îmi vând produsele la târguri de specialitate din Constanța unde am primit feedback-uri pozitive.Prin programul Creative Business Studiu cu ajutorul căruia mi-am modelat ideea de afaceri și mi-am construit un plan de acțiune, am hotărât să validez ideea prin crowdfunding și să promovez produsele.


Următorii pași de făcut

  • 6 - 10 mai contactez susținătorii pentru a afla mărimile și culorile dorite
  • 13 - 31 mai pregătesc recompensele
  • 01 - 14 iunie livrez recompensele
 

După finalizarea campaniei și livrarea produselor, plănuiesc lansarea unui shop online. 

P.S. Transportul nu este inclus în costul brățărilor. În București și Constanța voi livra personal o parte din comenzi.

Echipa proiectului


Bună, sunt Răzvan, am 19 ani și sunt student în cadrul Școlii Superioare de Aviație Civilă din București. Am copilărit în Constanța, de-aici și pasiunea pentru mare, ambarcațiuni cu vele și noduri marinărești. Tot timpul am mers pe idee că un lucru făcut din pasiune este un lucru reușit, fie ca vorbim de brățări sau de viitoarea carieră în aviatie. Am spirit antreprenorial si pot spune că îndemânarea și creativitatea mă definesc. O altă pasiune a mea este arta foto-video ce reprezintă un mare atu în promovarea afacerii mele.


Mă poți găsi pe:

Facebook

Instagram

Puncte de risc în realizarea proiectului

Pot apărea mici întârzieri la livrare din cauza unui număr mare de produse comandate, acestea fiind realizate în totalitate manual. Te voi anunța din timp și voi căuta să rezolv problema cât mai repede fără a afecta calitatea produselor.