NutriStandard - Nutriționistul tău, oriunde, oricând

Te conectăm cu nutriționiști certificați, care te pot ajuta cu sfaturi și programe de alimentație personalizate. Prin NutriStandard facem nutriția simplă și accesibilă, ca tu să ai tot ce îți trebuie pentru un stil de viață sănătos. Totul se întâmplă online, foarte simplu, prin aplicație.

Inițiatorii campaniei

Razvan Popescu
Razvan Popescu
Ionut Panescu
Ionut Panescu
8025 euro

201% din 4000 euro necesari

Finanțat cu succes

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

14 Aug / 28 Sep

susținatori

164

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

NutriStandard este cel mai simplu mod în care poți intra într-un program de nutriție.

Te conectăm cu profesioniști certificați în domeniul nutriției.

Toată interacțiunea se desfășoară online, fără a fi nevoie de programări sau drumuri până la nutriționist.

Te vom ajuta să-ți atingi obiectivele, fie ca iți dorești să scazi în greutate, să te menții în formă sau să-ți îmbunătățești sănătatea.


Cum funcționează

Pe baza evaluării inițiale, nutriționistul îți propune un plan de acțiune flexibil, ținând cont de stilul tău de viață.

Îți punem la dispoziție un jurnal complet, în care iți introduci mesele și activitățile tale zilnice.

Acestea sunt monitorizate de nutriționistul tău pentru a-ți oferi consiliere și pentru a-ți răspunde la întrebările ce apar pe parcurs.

În acest fel, traseul către obiectivele tale este mereu flexibil și ai parte de susținerea unui profesionist.Oricând ai nevoie de sfaturi îi poți scrie nutriționistului tău - Simplu, prin aplicație.

În plus ai acces la un grup privat de suport și iți oferim un ghid de educație alimentară.

Obiectivul nostru

Prin NutriStandard facem nutriția simplă și accesibilă, ca tu sa ai tot ce iți trebuie pentru un stil de viață sănătos.

Etape

Obiectivul acestei campanii

Avem nevoie de ajutorul vostru în această campanie deoarece este esențial să ajungem la un număr sustenabil de utilizatori cu care să ne putem susține o parte din costuri și obține suficient feedback pentru a ne îmbunătăți. Platforma noastră este creată și testată dar avem nevoie de un număr critic de susținători care să mențină ecosistemul funcțional: comunitatea, activitate pentru nutriționiștii parteneri, feedback.

Fondurile strânse în această campanie vor fi folosite pentru a extinde rețeaua de nutriționiști parteneri, pentru a crea mai multe materialele, proceduri și nu în ultimul rând pentru a dezvolta platforma în urma feedbackului primit.

Stadiul actual al proiectului

Dezvoltarea proiectului NutriStandard se desfășoară de peste un an dar ideile, pregătirea și viziunea s-au cristalizat într-un timp considerabil mai îndelungat.

În stadiul actual, platforma este funcțională, testată în varianta beta și pregătită să susțină cât mai multe persoane în efortul de a avea stilul de viață pe care și-l doresc.

Lucrăm continuu la crearea și îmbunătățirea de proceduri și instrumente care să stabilească standardul de calitate pe care ni-l dorim.

De asemenea foarte importanți sunt partenerii noștri nutriționiști. Suntem în continuă căutare de profesioniști dedicați și pasionați care rezonează cu valorile NutriStandard și care înțeleg o lume în care informația și inspirația vin din online.

Următorii pași de făcut

1. Scalare

Această campanie ne va ajuta să ajungem la cât mai multe persoane ce rezonează cu valorile noastre și doresc să facă o schimbare pozitivă în viața lor de zi cu zi.

Pentru NutriStandard această etapă înseamnă mai mulți nutriționiști parteneri, adică mai mult know-how de la profesioniști în domeniu.

De asemenea un număr mai mare de clienți fericiți înseamnă pentru noi feedback valoros prin care ne putem adapta, pentru a face nutriția mai simplă și mai bine conectată online.

2. Internaționalizare

Ne dorim ca în următorul an să lansăm NutriStandard în versiunea pentru Marea Britanie, precum și să dezvoltăm viziunea globală.

Echipa proiectului

Razvan

Răzvan Popescu - Founding Partner - Inginer IT cu experiență în administrarea proiectelor, studiază pentru un doctorat în medicină personalizată cu aplicații în nutriție. Pasionat de nutriție și tehnician nutriționist certificat.

Ionut

Ionuț Pănescu - Founding Partner - Programator web full stack, cu o experiență foarte variată în dezvoltarea aplicațiilor web și aplicațiilor mobile. Locuiește în Londra unde lucrează pentru a transforma proiectul NutriStandard într-un standard global.

Simona

Simona Hațieganu - Community Manager - Experiență considerabilă în marketing, studii de piața și impact de brand. Fondatoare a unui ONG umanitar, este pasionată de comunități online de suport reciproc. Lucrează pentru a face NutriStandard o prezentă online cu impact pozitiv și de mare ajutor pentru membrii săi.

Irina

Irina Pănescu - Marketing Advisor - Conduce proiecte de digital marketing pentru branduri multi-naționale bine-cunoscute și lucrează cu NutriStandard la schimbarea percepției generale asupra nevoii pentru o nutriție sănătoasă și accesibilă. Este un consultant esențial pentru strategia de brand și misiunea NutriStandard.

Roxana Popescu - HR Advisor - Un business partner cu experiență în toate procesele de HR, în mod deosebit dezvoltarea organizațiilor și training. Lucrează la creșterea echipei și a partenerilor NutriStandard și la formarea unei culturi organizaționale orientată pe cele mai sănătoase principii.

Puncte de risc în realizarea proiectului

Din fericire pentru susținătorii noștri, proiectul a fost testat de curajoși ce au dorit produsul încă din faza beta, atunci când aveam mult mai puțină funcționalitate și proceduri la dispoziție.

Cu toate acestea, nu putem exclude ca aplicația să conțină erori sau să nu existe funcționalități sau proceduri pe care vi le-ați dori. De aceea feedbackul vostru este foarte valoros și ne bucurăm să îl primim.