Vybe Wear - Campania Music 4 Trees

Susținem plantarea unui copac pentru fiecare produs achiziționat ! Alege-ți accesoriile confecționate din materiale reutilizabile ce îți permit să porți muzica, prin genți cu vinil și borsete cu casete, dar și cu posibilitatea de a atașa baterie externă cu încărcare solară.

Inițiatorii campaniei

Cristian-Daniel Rusu
Cristian-Daniel Rusu
Nadine Avram
Nadine Avram
107 euro

2% din 5000 euro necesari

Nefinanțat

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

14 Nov / 29 Dec

susținatori

4

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

Reuse : materialele din care sunt realizate produsele Vybe ;

Recycle : viniluri si casete audio ;  

Plant : plantare copaci si pomi fructiferi cu ajutorul tau ;

Play : proiectul muzical sEEn Vybe .

Defrișările tot mai intense și puținele campanii de plantări ne-au mobilizat să realizăm următoarea campanie de crowdfunding: #music4trees

Păduri defrișate în Măguri Răcătău, județul Cluj. Foto: Raul Ștef

Păduri defrișate în Măguri Răcătău, județul Cluj. Foto: Raul Ștef

Vybe a luat naștere din dorința de a avea o geantă/borsetă încăpătoare, dar în același timp comodă pentru a putea fi purtată la festival. Și pentru că suntem iubitori ai naturii și cea mai mare parte a timpului nostru o petrecem în aer liber, ne-am dat seama că este nevoie să realizăm un produs care o poate proteja, așa că am ales să o confecționăm din materiale reutilizabile. 


 

Vinilul am hotărât să îl atașăm în momentul în care ne-am dat seama că oamenii le aruncă pe cele nefolositoare și în acest mod le-am putea refolosi. Astfel a luat naștere vybe bag, geanta care îți permite să porți muzica mereu cu tine.Geanta este rotundă, datorită vinylului, interiorul are buzunare pentru telefon și baterie externă, dar și loc special pentru sticla de apă și o mini laternă și suport de chei. Aceasta vine în mai multe variante de culori, astfel fiecare persoană își poate alege varianta preferată, în cinci variante a câte două culori.

Stadiul actual al proiectului

De la muzică la reciclare s-au nascut produse care sustin răspândirea constientizarii în festivaluri și locuri de energie bune pentru a ajuta la plantarea copacilor și a incuraja comunitățile să fie conectate pentru proiecte sociale.

Vybe este un simbol al iubitorilor de muzica, iar primele modele de genți au fost făcute din materiale reciclate.

Vybe bag ( Festivals collection 2019 )

Recompense:

1. sEEn Vybe = 2 EUR

Muzica proiectului electronic semnat la CDj records: 12 producții + 1 mix

2. Plantăm un copac cu numele tău = 5 EUR

#music4trees: în primăvară ne alăturăm campaniei de plantare copaci în Transilvania prin asigurarea suportului muzical cu proiectul sEEn Vybe, unde ai posibilitatea să iei și tu parte alături de prietenii tăi. 

3. Vybe bag = 25 EUR

+ recompensele 1 & 2 + sticker . Geantă rotundă, din materiale reutilizabile, compartimentată în interior cu buzunare pentru baterie externă și smartphone . Contine laternă, suport chei și suport sticle. Are posibilitatea atașării unui disc de vinil în față, astfel muzica preferată poate fi purtată . Disponibilă în 5 variante a câte două culori :4. Vybe beltbag cu baterie externă cu încărcare solară = 40 EUR

+ recompensele 1 & 2 + sticker . Borsetă din materiale reutilizabile cu două compartimente, iar în cel din față are loc pentru a introduce casete audio sau bateria externă cu panou solar, inclusă în pachet. Disponibile pe Negru sau Mov cu Verde :

5. Vybe bag cu baterie externă cu încărcare solară = 50 EUR

+ recompensele 1 & 2 + sticker . Geantă rotundă, din materiale reutilizabile, compartimentată în interior, cu buzunare pentru smartphone si baterie externă cu panouri solare inclusă în pachet, laternă, suport chei și suport sticle. Disponibilă în 5 variante a câte două culori.


6. Vybe belt bag cu baterie externă cu încărcare solara (recompensa 4) + Vybe bag (recompensa 3) = 60 EUR

+ recompensele 1 & 2 + sticker . Includem un disc de vinil și o casetă audio . 


Conceptul este nou și îmbină perfect partea de servicii prin muzica la evenimente, cu faptul că poți fi un ambasador al reciclării prin simplul fapt că porți Vybe. ‘ʼPromovarea muzicii și importanța reciclării prin Vybe, in rândul publicului țintă, în diferite zone din naură și locații de evenimenteʼʼ să devină o misiune comună cu cei care susțin ideea.Mersi ca ne sustii !

Echipa Vybe Wear

https://www.vybewear.com

#VybeWear

Următorii pași de făcut

Produsele se livrează începând cu luna ianuarie. 

Transportul nu este asigurat, o să fie suportat de fiecare în parte, prin curier sau vor putea fi ridicate din Cluj-Napoca, de la o locație și o dată anume, comunicate ulterior. 

Informații legate de culoarea dorită, în cazul genților, se pot trimite la adresa : [email protected] 

  • Grey dark -Red (Grey dark on exterior front&back; Red on side view)
  • Black-Yellow (Black on exterior front&back ; Yellow on side view)
  • Burgundy -Yellow (Burgundy on exterior front&back ; Yellow on side view)
  • Purple-light Green (Purple on exterior front&back ; light Green on side view)
  • Green-Blue (Green on exterior front&back ; Blue on side view)

Evenimente marca Vybe: pornind de la ce reprezintă Vybe vom contribui pe 4 planuri:

Muzica : selectăm și promovăm cea mai bună muzică, cu mesaje pozitive și care iți oferă energie să poți savura evenimentul la care te afli. 

Explorare: posibilitatea să descoperi locuri noi din natură, mai puțin cunoscute turistic și prin urmare vom susține și activitățile sportive, recreative și meditative. 

Reciclare: Vybe este din materiale reutilizabile și încurajează utilizarea de viniluri sau casete care sunt aruncate sau depozitate. 

Plantare: de pomi fructiferi și copaci prin diferite campanii deja existente și susținerea lor prin oferirea copacilor ce urmează să fie plantați, implicarea ca voluntari, licențe muzicale și proiecte muzicale . 

• În parteneriat cu CDj record label beneficiem de intrări la festivaluri, dar și de muzică electronică cu licență. Vom realiza și compilații pe vinil ce vor putea fi comercializate cu Vybe. Exemplu de produs pentru comunitate: Compilație de povești ale copilăriei remixate pe ritmuri electronice, inscripționate pe viniluri și distribuite cu geanta Vybe la un eveniment în Transilvania, pentru conștientizarea reciclării . Veniturile le putem dona pentru o campanie de plantare.

 • Parteneriate cu festivaluri care au misiunea comună cu a noastră. Pe lângă cele existente, vom căuta și posibilități să colaborăm cu noi festivaluri și evenimente.

 • Colectarea de viniluri/casete nefolosite, care vor fi ulterior utilizate pentru confecționarea de produse din materiale reciclabile sau reutilizabile ce pot fi purtate la festivaluri + dezvoltarea unor campanii de promovare a serviciilor prin oferirea clientilor premii sau bonusuri.

 • Campanie de crowdfunding prin care Vybe să ajungă la nivel internațional și astfel potențialul client să poată contribui la dezvoltarea conceptului prin sustinerea perk-urilor și investiția în idee care urmează să prindă contur în funcție de implicarea comunității și practibilitatea produselor.

Echipa proiectului

Cristian-Daniel Rusu - Manager

instagram.com/cdjcristiandaniel/

Antreprenor: Studio de productie, Casa de discuri si Agentie de evenimente . DJ pasionat de muzica si natura . Ecologist din copilarie.


Nadine Avram - Sales & Marketing Specialist

instagram.com/avramnadine/

Sunt o persoană cominicativă și iubitoare de muzică, nu trece nicio zi din viața mea fără a asculta măcar o oră muzică. Și pentru că acestea două sunt aș putea spune calitățile care mă reprezintă cel mai bine am hotărât să aleg o carieră care îmbină cele două. Astfel m-am alăturat echipei Vybe, iar proiectul acesta am putea spune că vorbește de la sine și le îmbină pe acestea două făcându-le să fie un tot unitar.


Voi :)

Puncte de risc în realizarea proiectului

Perioada aglomerată dinaintea sărbătorilor de iarnă reprezintă un punct de risc, însă suntem pregătiți să îi facem față cu brio.


O să vă trimitem la fiecare în parte link cu muzica sEEn Vybe, iar pentru aceasta avem nevoie să trimiteți un email cu subiectul : ' sEEn Vybe-Startarium ' pe adresa: [email protected]