eematico Toys – Cu educația e de joacă!

eematico lansează prima serie de jucării dezvoltate prin cercetare educațională în România, concepute cu multă pasiune și convingerea că putem construi - la propriu - o lume mai bună pentru copiii noștri. Hai cu noi în călătoria eematicească: de la cursuri la prototipare și producție până în mâinile copilului tău!

Inițiatorii campaniei

Ion Neculai
Ion Neculai
Alice Ferentz
Alice Ferentz
adina marin
adina marin
Bogdan Mihai Balanescu
Bogdan Mihai Balanescu
8545 euro

114% din 7500 euro necesari

Finanțat cu succes

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

14 May / 19 Jun

susținatori

67

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

Ce facem?

Creăm programe educaționale și materiale didactice care transformă învățarea în joacă de copil. Am dezvoltat mai bine de 350 de ore de conținut educațional, pentru peste 3.000 de copii, cu 650 de activități și tot atâtea materiale didactice (jucării) sau proiecte de bricolaj pentru cei mici. Astfel că am selectat o parte dintre proiecte, le-am îmbunătățit și le-am pregătit spre vânzare sub forma jucăriilor eematico Toys.

Cum facem?

Copii la cursurile eematico

Facem asta prin învățare experiențială, bazată pe joacă, procesul fundamental de învățare, precum și prin construire și cu ajutorul materialelor noastre didactice. Îi ajutăm pe cei mici să descopere domenii variate într-un mod educativ și distractiv. Copii Planifică, construiesc, se distrează și învață să aibă încredere în forțele proprii, să folosească inspirat resursele personale, să distribuie corect merite și responsabilități și să-și poată evalua singuri acțiunile și deciziile.

Copii jucându-se la cursurile eematico

De ce jucăriile eematico?

1. Jucăriile noastre nu ar fi jucării fără copii. Kiturile de asamblare au nevoie de mânuțele dibace ale copiilor pentru a fi construite si a deveni jucării adevărate. Pot fi o experiență de echipă. Chiar dacă, în funcție de vârstă, jucăriile eematico pot fi asamblate doar de copii, le dau părinților și copiilor sau chiar fraților și surorilor oportunitatea de a le construi împreună.

cum se decoreaza jucaria eematico

2. Pot deveni unice. Piesele sunt simple și incolore, pentru că unul dintre rolurile copilului este să le decoreze așa cum își imaginează el: pictată, desenată, cu păr, haine, glitter sau pene.

Sunt şi pentru băieți și pentru fete, în egală măsură. La cursurile noastre, copiii sunt încurajaţi să depăşească stereotipuri şi să prioritizeze învăţarea în detrimentul clişeelor societăţii.


3. Sunt prietenoase cu natura. Lemnul din care sunt făcute piesele este material regenerabil, deci sustenabil. În procesul de realizare a pieselor, căutăm să îl folosim în mod cât mai eficient.Recompense pentru tine


Stadiul actual al proiectului

Suntem creatorii primelor jucării româneşti dezvoltate prin cercetare educaţională. Am început prin a crea cursuri pentru copii, folosind o metodologie educaţională proprie şi materiale didactice gândite şi create chiar de noi. Am selectat dintre ele materiale didactice cu potenţial de a deveni jucării relevante, le-am testat în activităţi cu ajutorul copiilor, am făcut prototipuri, am găsit formula potrivită şi suntem gata să producem la scară mare. Cu acest obiectiv am intrat în programul de incubare Startarium.Inc, și, 6 luni mai târziu, 400 de jucării au ajuns până acum atât la copii, cât și la adulți, am făcut cunoștință cu publicul în cadrul a cinci târguri (Start2Play, Christmas Maker Fair, Vienna Design Week, Dichisar x 2) și am strâns nenumărate păreri din partea susținătorilor noștri pentru a continua aventura cu cea mai bună variantă a jucăriilor noastre.

Deşi am susţinut singuri dezvoltarea jucăriilor până acum, avem nevoie de ajutor pentru a produce o serie de produse mai mare din punct de vedere cantitativ, în aşa fel încât tot mai mulţi copii să se bucure de jucăriile noastre.

Următorii pași de făcut


1. Alege unul dintre pachetele create special pentru această campanie. Întrucât suntem încă în faza de testare de piață, prețurile din campania de crowdfunding sunt, în medie, cu 15% mai mici decât prețul de listă al produsului. 

Transportul nu este inclus în preț, dar beneficiezi de prețuri speciale în campania de crowdfunding: București - 8 lei, 11 în lei în afara Bucureștiului (oriunde în țară).

2. Ne poți ajuta cu răspândirea veștii că am început campania de crowdfunding, așa cum vrei tu: în conversațiile de zi cu zi, pe pagina ta de Facebook sau Instagram și prin orice altă metodă dorești.

3. Dacă știi pe cineva cu care am putea colabora și care ne-ar susține în această campanie, nu ezita să ne contactezi.

4. În același timp, o să te rugăm să ai puțină răbdare cu noi! Jucăria ta va ajunge la tine la începutul lunii iulie, în funcție de recompensă, dat fiind faptul că aceasta va fi „meșterită" manual, în atelierul nostru, special pentru copilul tău.

Echipa proiectului

echipa eematico

Suntem arhitecți, psihologi, ingineri, filologi, designeri și oameni de comunicare și marketing. Împreună, de mai bine de 5 ani, ne folosim pasiunea, ideile și priceperea pentru a dezvolta metodologii educaționale proprii și programe necesare pentru o educație completă și adecvată nevoilor copilului.

Puncte de risc în realizarea proiectului

Există riscul ca producția jucăriilor să ocupe mai mult timp decât ne-am aștepta, pentru că pot apărea diverse provocări pe drum. De asemenea, pot apărea întârzieri la livrarea jucăriilor, din cauza unui număr mare de produse comandate. Vom ține în permanență legătura cu voi pe mail și la telefon pentru livrare.

Noi ne-am luat cât mai multe măsuri de precauție, așa că sperăm ca riscurile să rămână doar ipotetice.

Date de contact: