Haine cu Spirit

HCS Haine cu Spirit înseamnă geci româneşti făcute cu simţ de răspundere, cu design urban şi funcţional, care să te însoţească zi de zi.

Inițiatorii campaniei

Alex Frati
Alex Frati
Ana Livia Paun
Ana Livia Paun
265 euro

27% din 1000 euro necesari

Nefinanțat

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

16 Nov / 14 Dec

susținatori

11

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

Geaca HCS 3în1 este o piesă vestimentară multifuncţională, pentru femeile care fac slalom cu naturaleţe printre provocările de zi cu zi, păstrându-şi totodată feminitatea şi gingăşia. 

Este realizată din fâș de foarte bună calitate, fin și ușor perlat, impermeabil, căptușită cu puf de gâscă purificat. Are toate atributele pentru a-ţi ţine de cald în zilele friguroase, reuşind în acelaşi timp să scoată din anonimat orice ţinută. 

Pattern-urile aplicate pe mânecile albe sunt originale, desenate de Ioana Truşcă - TRSC, un tânăr artist grafic român, special pentru Haine cu Spirit. Modelul este imprimat pe un fâş alb cu o tehnică digitală de printare specială pentru textile, care garantează că acesta nu se va deteriora în timp sau la spălare.

Gluga şi mânecile gecii sunt detaşabile, fiecare geacă fiind livrată cu câte două seturi de glugă şi mâneci, unul în culoarea gecii şi un al doilea de culoare albă cu un pattern colorat şi jucăuş. Elementele detaşabile lasă loc creativităţii să se manifeste, geaca putând fi purtată în cel puţin trei combinaţii:

- cu mâneci şi glugă uni, având o alură clasică;

mâneci şi glugă uni

- cu mâneci şi glugă albe cu pattern, devenind astfel o piesă vestimentară cu design urban, cool, jucăuş;

- fără mâneci şi glugă se transformă într-un sacou elegant sau office, în funcţie de ţinuta la care este asortată.

Combinaţiile nu se opresc aici, pentru că geaca poate fi purtată cu gluga colorată şi mânecile uni sau invers sau cu o mânecă uni şi una colorată, în funcţie de imaginaţia fiecăreia. 

Pattern-urile sunt inspirate din lucrurile frumoase care ne înconjoară, momentan fiind disponibile în 5 variante, în funcţie de culoarea gecii. Produsul este livrat într-un săculeţ special, din acelaşi material ca manecile cu pattern, de mici dimensiuni, în care încape geaca alături de ambele seturi de mâneci şi glugă, pentru a-şi găsi uşor locul în orice bagaj sau geantă. 

- de inspiraţie folclorică:

- o combinaţie creativă între un cameleon şi o felie de pepene, roşu sau galben:

- vegetal, cu spice de grâu şi levănţică:


- 2 patternuri inspirate din minunata Delta Dunării, cu nuferi:


şi egrete:Ca să fim siguri că te vei bucura cât mai mult timp de produsul tău HCS, oferim garanţie pe viaţă la accesorii (capse, fermoare etc.).

Geaca HCS 3în1 este un produs indispensabil oricărei garderobe!


Stadiul actual al proiectului

Avem deja primele produse și ne bazăm pe un parteneriat stabil cu o fabrică de confecții, situată în orașul Târgu-Jiu, care reunește o echipă cu peste 20 de ani de experienţă în industria textilelor. 

În prezent, primele modele ale Gecii HCS 3în1 pot fi achiziţionate din online shop-ul https://hainecuspirit.ro/, iar acum lansăm noul model, cu accesorii și pachete exclusive, care pot fi achiziționate doar în cadrul campaniei.


Următorii pași de făcut

Ne-am propus să creăm primul brand românesc specializat în producția de haine pentru sezonul rece de pe piaţă, care să ofere o calitate ridicată a produsului, dar la un preţ corect, adaptat puterii de cumpărare din România. 

Contribuim la creșterea industriei textile locale prin produse de calitate, iar participarea ta la campanie susține o serie extinsă a Gecii HCS 3în1, care pune în valoare unul dintre locurile unice din România, Delta Dunării.

Produsele vor fi livrate la 30 de zile de la încheierea campaniei, începând cu data de 15.01.2017.


Echipa proiectului

Ana Păun - Specialist în comunicare, cu competențe în marketing și strategic planning

Alexandru Frătița - organizator de evenimente, copywriter

Pasionați de lucruri făcute cu bun simț și dornici să aducă o contribuție la dezvoltarea producției locale.


Puncte de risc în realizarea proiectului

Alegem unii dintre cei mai buni furnizori de pe piaţă în ceea ce priveşte materialele şi accesoriile, serviciile de print digital și alți pași de producție, care la rândul lor au un flux încărcat de comenzi.

De aceea, este posibil să apară mici întârzieri în procesul de producţie şi livrare al hainelor, pe care le vom rezolva cu profesionalism şi transparenţă, anunțându-vă din timp despre ce se întâmplă și care sunt soluțiile noastre.