Crowdfunding

Finanțare și validare rapidă în Orașul Antreprenorilor

Dacă ai o idee clară și nu-ți lipsesc decât fondurile inițiale sau feedback din piață, creează o campanie acum și pregătește-te pentru succes! Află din articol care sunt pașii unei campanii de succes.

Crowdfunding pe Startarium. Cum și de ce?

Ca să ai parte de fair start, îți oferim: 0% comision de intermediere, consultanță de marketing pentru derularea campaniei și un bun venit călduros într-o comunitate de peste 11.000 de utilizatori. Descoperă beneficiile.Crowdfunding checklist pentru începătorul absolut + Templates

Crowdfunding checklist pentru începătorul absolut + Templates

18 August 2019
Un ghid pentru toți cei interesați de crowdfunding: înțelege logica din spatele procesului, apoi creează propria campanie după model: cu template-uri de buget, strategie de comunicare și mat [...]

De ce crowdfunding?

6 Decembrie 2018
Descoperă ce câștigi de fapt prin crowdfunding pentru afacerea ta în România și de ce este important să susții la rândul tău campaniile derulate de alți antreprenori.

#10despre | Zece resurse esențiale despre crowdfunding

20 Iulie 2018
Ghidul complet pentru toți cei interesați de crowdfunding: zece cursuri, webinarii, interviuri și exemple de campanii reușite, să te ajute să-ți construiești propria campanie de succes.

Postează o campanie

Trebuie să știi că în urma campaniei de crowdfunding startup-ul tau poate deveni din ce in ce mai cunoscut. Cu siguranță în viitor te va ajuta să capeți beneficii materiale.

  • 1Faci rost de finanțare pentru ideea ta

    Într-o campanie de crowdfunding nu numai că îți poți valida ideea, dar poți primi sprijin financiar pentru a transforma ideea într-un startup de succes!

  • 2Îți validezi ideea

    Ai ocazia să îți testezi ideea, să capeți feedback și îți poți contura ideea conform cu nevoile pieței.

  • 3Ideea ta devine cunoscută

    Lansarea unei campanii de crowdfunding te va ajută să îți promovezi ideea și să îți dezvolți deja o comunitate de susținători.