Lazyboy Gravity - Fotoliul pe care plutești

Susține producția unui concept unic în România! Lazyboy Gravity este fotoliul puf (beanbag) cu proprietăți elastice și senzație de gravitație 0. Adu în casa ta designul minimalist, ușor de depozitat, ultra-confortabil și ușor ca aerul!

Inițiatorii campaniei

Marius Taran
Marius Taran
1021 euro

102% din 1000 euro necesari

Finanțat cu succes

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

15 May / 14 Jun

susținatori

10

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.


Lazyboy Gravity este un concept de fotoliu puf (beanbag) din material elastic, cu un design minimalist, cu o formă atipică de capsulă ce oferă un grad superior de confort față de orice produs de acest tip de pe piață și în care te poți așeza în 5 poziții relaxante: stat în șezut, înclinat, întins, orizontal și taburet. Odată ce este utilizat, acesta se transformă într-un veritabil fotoliu confortabil ce transmite senzația de plutire, de gravitație 0, oferind utilizatorului o stare completă de relaxare a mușchilor și coloanei.

Lazyboy Gravity este confecționat dintr-un material ultra-elastic, cu rezistență mare la rupere și e foarte plăcut la atingere chiar și pe pielea goală.


                                           POZIȚII DE UTILIZARE
                                           UNDE ÎL POȚI UTILIZA?


                                           CARACTERISTICI

1. Ocupă foarte puțin spațiu la sol și este ușor de depozitat.


2. Are o greutate mică (aprox. 1,5 kg).


3. Se mulează pe corp.


4. Se extinde cu până la 50% (max. 180 cm).


5. Este confecționat din material ultra-elastic și rezistent la rupere, plăcut la atingere.


6. Este umplut cu perle de polistiren expandat cu densitate mare.


7. Husa exterioară este ușor de curățat în mașina de spălat la 30 de grade.


8. Fermoarul este dotat cu un compartiment de protecție pentru copii, pentru a nu-l desface accidental.


9. Design minimalist, pretabil oricărui interior.


9. Culoare: Scandinavian Grey.Stadiul actual al proiectului

În momentul de față, dețin magazinul online www.lazyboy.ro , unde poți găsi cele mai faine fotolii puf premium (beanbags) și accesorii pentru spațiul tău de relaxare.

Modelul Lazyboy Gravity este un beanbag atipic, ce are caracteristici unice și un design aparte, proiectat de la 0. Pentru a putea produce acest model în fabrica-partener, am nevoie de o comandă minimă pentru ca produsul să devină realitate. 

Prin urmare, un număr rezonabil de pre-comenzi mi-ar valida ideea, mi-ar confirma faptul că există interes pentru acest produs și m-ar ajuta să ating acest număr minim de bucăți necesare pentru a finanța producția.

  • Produsul se află în stadiul de prototip.
  • Am definitivat forma finală a produsului.
  • Am găsit furnizorul de materiale ideal pentru acest tip de produs.
  • Am găsit fabrica ce poate produce modelul la standardele de calitate necesare.
  • Urmează semnarea contractului pentru producerea în serie a fotoliului.Următorii pași de făcut

1. Producerea Lazyboy Gravity în cantitatea necesară pentru optimizarea costurilor.

2. Livrarea către susținătorii campaniei.

3. Lansarea produsului și în magazinul online www.lazyboy.ro.

4. Lansarea unor campanii de marketing online / offline și introducerea Lazyboy Gravity în magazinele de mobilă și design interior pentru ca cei interesați să poata testa produsul înainte de a-l cumpăra.

5. Îmi propun ca până în ianuarie 2020 să lansez produsul în 5 țări din Europa, singurul canal de vânzare fiind cel online (singurul impediment major este însă transportul, din cauza greutății volumetrice).

*Transportul NU este inclus (20 Lei)

Echipa proiectului


Salut, mă numesc Marius și sunt de profesie inginer constructor. Am urmat Facultatea de Construcții și un masterat în Managementul Proiectelor de Construcții, însă de aproximativ 3 ani sunt antreprenor full-time, Lazyboy fiind primul meu proiect de succes.

Sunt pasionat de business, tehnologie și dezvoltare personală. Îmi place ca în proiectele mele să mă diferentiez și să inovez pentru a obține produse finale cât mai reușite și apreciate.

Îmi place să colaborez cu oameni sinceri, serioși și pasionați.

Puncte de risc în realizarea proiectului

1. Riscul de luat în calcul este reprezentat de prelungirea timpului de livrare care poate varia în funcție de cât de repede se fabrică produsele. Totodată pot exista întârzieri din partea transportatorilor. Timpul de livrare după terminarea campaniei este de 30 de zile, calculat cu tot cu marje de siguranță.

Am avut grijă să colaborez cu o fabrică serioasă, cu vechime și cu o capacitate relativ mare de producție, iar colaborarea se face în baza unui contract cu termen de livrare prestabilit.

  • Desigur, după ce vei experimenta senzația supremă de relaxare, există riscul ca prietenii tăi să comande unul și pentru ei! :)Poți intra în magazinul online aici: www.lazyboy.ro

Pagina Lazyboy de Facebook aici

Urmărește-ne și pe Instagram aici