Ateliere Couture Lyria

De la o bucată de piele până la o geantă este doar un simplu pas, pe care vreau să-l facem alături de tine: atelierele couture Lyria sau kit-ul de DIY @Home. Tu când ai creat ultima oară ceva ce ai vrea să porți în fiecare zi?

Inițiatorii campaniei

Armina Letiția Popeanu
Armina Letiția Popeanu
1062 euro

21% din 5000 euro necesari

Nefinanțat

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

03 Nov / 15 Dec

susținatori

14

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

După 5 ani de povești pe genți și pantofi din piele naturală îți propunem o nouă experiență LYRIA: ateliere couture. De la o simplă bucată de piele la produsul finit nu este decât un pas, dacă...

 • … îți rezervi locul singur/ă sau cu prietenii/colegii la atelierele Lyria alegând modelul pe care vrei să îl creezi (atelier de geantă sau de accesorii).

Odată ajuns/ă, vei pătrunde în universul designului în piele:

 • ... îți vei alege forma capacului și fețele genții, pielea (fie că alegi piele naturală sau piele de plută, alternativa sustenabilă a pieii naturale), dintr-o gamă largă de texturi, presaje și culori, culoarea aței, accesoriile, iar apoi te apuci de treabă.
 • … în timpul atelierului înveți să coși manual după o tehnică a couturierilor francezi,
 • ... îți alegi și montezi furnituri atent selecționate,

Iar 3 ore mai târziu pleci acasă cu geanta unicat, pe care ai creat-o singur!

Toate acestea se transformă într-un atelier couture de design din piele, care durează 2-3h, funcție de tipul de atelier pe care îl alegi.

Atelierele couture ți se strecoară pe sub piele, ca să ai parte de o experiență unică.


Pentru început îți propunem trei tipuri de produse/servicii la atelierele couture Lyria:

 1. KIT PENTRU A CREA UN ÎNTREG UNIVERS * * * Kit-ul DIY @Home

  îți manufacturezi singur acasă un etui multifunțional din piele (poate lua orice formă - portmoneu, port tabac, portfard, etc). Împreună cu pielea, materialele și accesoriile de care ai nevoie, primești și instrucțiuni despre cum să coși și să montezi închiderea și acces la un video how-to.

  Kit-ul poate fi comandat de oriunde din țară sau din lume, iar culoarea pielii și a aței ni le vei comunica atunci când vom confirma comanda (vei putea alege dintre negru, bleumarin, albastru, verde, albastru marin, turcoaz, maro, rosu, corai, galben, nude, albastru pastel, neomint, alb, argintiu, auriu, etc. Ațe asortate, în constrast, neon sau multicolore. Kit-ul se adresează și copiilor mai mari.


   

Îți ia o oră să construiești o căsuță pentru obiectele pe care vrei să le ții mereu la îndemână.

2. REDESCOPERĂ-ȚI CREATIVITATEA PRIN ACCESORIILE DIY * * * Atelier de accesorii unisex

Te vom îndruma să îți manufacturezi și personalizezi un etui multifuncțional, un breloc, un tag, un suport de căști, etc ...Toate acestea pe durata a 2h.

3. POARTĂ-TE PE TINE CU LYRIA - GEANTA * * * Atelier de genți

Te așteptăm singură sau împreună cu prietenele, pentru că toate avem nevoie de un pic de relaxare 3h.


Apoi porți ceea ce ai creat cât vei vrea, pentru că, de fapt, te porți pe tine.


În toate experiențele de mai sus iei contact direct cu pielea naturală, înveți să lucrezi cu ea și te redescoperi pe tine și creativitatea pe care uneori o lași să se piardă în ritmul zilelor haotice.

Aș vrea să te învăț să ai din nou răbdare.În campania de crowdfunding toate recompensele au prețurile reduse. După campania de crowdfunding prețul kit-ului DIY @Home va fi 40 EURO, atelierului de accesorii va fi 75 EURO și al celui de genți va fi 125 EURO.


 • 10 EURO - Invitație la petrecerea de lansare a atelierelor couture Lyria!
 • 16 EURO -  Etui (creioane / cosmetice / altele) din piele - ediție limitată Lyria.
 • 25 EURO - Early bird! Kit DIY @Home. Primești, piele, materiale și instrucțiuni pentru a crea acasă un etui multifuncțional. Doar 10 recompense disponibile la acest preț!
  După epuizarea celor 10 Kit-uri, prețul Kit-ului devine 30 EURO.
 • 30 EURO - Kit DIY @Home.
 • 55 EURO - Early bird! Ateliere de accesorii din piele unisex - etui, breloc, tag de geantă, suport căști.
  După epuizarea celor 10 Ateliere de Accesorii la preț special, prețul lor devine 60 EURO.
 • 60 EURO - Ateliere de accesorii din piele unisex.
 • 85 EURO - Early bird! Atelier de genți din piele. Hurry up!
  După epuizarea celor 10 Ateliere de Genți la preț special, prețul lor devine 95 EURO.
 • 95 EURO - Atelier de genți.
 • 175 EURO -  2x Ateliere de genți, pentru tine și prietena ta.
 • 250 EURO -  3x Ateliere de genți, pentru tine și 2 prietene.
 • 400 EURO - 5x Ateliere de genți, pentru tine și 4 colete sau prietene.

  * Atelierele couture au loc în București, într-o locație boemă, care să te inspire să creezi ceva unic. Ele vor fi programate after-work (în zilele săptămânii, seara) sau sâmbăta dimineața.
  ** Kit-ul DIY @Home poate fi comandat de oriunde din lume sau din România și vine cu toate materialele și instrucțiunile de care ai nevoie ca să manufacturezi acasă etuiul multifuncțional.
  *** Livrarea pentru recomense este gratuită în România, în orașele mari.

Stadiul actual al proiectuluiÎntreaga experientă a atelierelor couture LYRIA este despre:

- descoperirea sau redescoperirea unor abilități pe care noi toți le avem, doar că poate nu au mai fost exersate de mult. Tu când ai creat ultima oară ceva cu mâinile tale, pe care mai apoi să îl porți? Să îți placă și să te mândrești cu el?

- design în piele și contactul cu acest material versatil, cu proprietăți fantastice, care poate lua forme atât de diverse.

- networking și deconectare de la cotidian. Fie că alegi să vii singur/ă, cu prietenii să marchezi un eveniment important (aniversare, onomastică, etc), cu colegii pentru a echilibra viața profesională cu cea personală sau că alegi să marchezi un eveniment din viața puștiului sau a puștoaicei tale, printr-o activitate inedită.


Ultimele detaliile pentru atelierele haute-couture au fost stabilite. Ele au fost “testate” pe un focus grup din Clubul Lyria, iar feedback-ul lor a fost unul foarte bun.


Alegem personal cele mai bune materiale de la partenerii noștri implicați; parteneri stabili care ne furnizează și materia primă pentru gențile și pantofii din colecțiile Lyria, majoritatea din România, dar și din Italia sau Spania.


Ne place să fim mereu la curent cu toate noutățile așa că mergem la toate evenimentele din domeniu, de câteva ori pe an.

Următorii pași de făcut

Ne dorim să propunem o alternativă la activitățile cotidiene și în același timp să construim și atragem o comunitate pasionată de piele, design, fashion, haute-couture și dornică să își redescopere creativitatea.

La finalul campaniei de crowdfunding vom marca lansarea atelierelor haute-couture cu o petrecere (la care te invităm să participi dacă alegi recompensa de 10,- EURO) la care vei putea păși în universul nostru și vei putea lua contact cu întreg procesul.

La începutul anului 2020 vom continua seria de ateliere existente și vom adauga un atelier în care să creezi o geantă tip borsetă versatilă, cu adresabilitate pentru Gen Z.

Pe parcursul anului vom lansa și geanta tip tote minimalist și vom propune un kit de DIY @Home, un kit ce va conține toate materiale pentru ca tu să îți creezi o geantă.


În paralel, activitatea Lyria continuă.
După lansarea colecției #FW1920, vom lansa o colecție capsulă ce marchează 5 ani de povești pictate. În 2020 revenim cu alte noi colecții, cu modele de pantofi, genți și povești pictate noi.

Echipa proiectului

Armina Popeanu - Sunt un ONE WOMAN SHOW.

Arhitect, specializată de 5 ani în design de accesorii, cu experiență de peste 3 ani ca CEO al fabricii de marochinărie unde am produs gențile și accesoriile Lyria. Am o echipă stabilă de mai bine de 3 ani, colaborez cu tineri artiști cu experiență în lucrul cu pielea, și am parteneri de producție implicați.


Puncte de risc în realizarea proiectului

Singurul risc la care suntem expuși este numărul mare de comenzi de Crăciun. Suntem pregătiți să facem față perioadei aglomerate înainte de sărbători, avem stocuri de piele și accesorii care să ne ofere o flexibilitate în fața eventualelor întârzieri ale furnizorilor.

Mulțumim pentru sprijin și te invităm să intri în universul nostru Lyria!
Instragram
| Facebook

Cu drag,
Armina Letiția Popeanu

www.lyria.ro | [email protected] | +40.742.408.990