Mappamonde - Huse Cool Pentru Troler

Mappamonde reinventează, manufacturează și oferă huse pentru troler cu un design super cool. Inspirăm călătorii să-și îmbrace bagajul de călătorie cu o husă cu un aspect vizual de efect și cu multiple avantaje funcționale.

Inițiatorii campaniei

Albert Robescu
Albert Robescu
Anca Stirbacu
Anca Stirbacu
Simona Gavriluţă
Simona Gavriluţă
Dorin Nițescu
Dorin Nițescu
Vlad Ittu
Vlad Ittu
165 euro

11% din 1500 euro necesari

Nefinanțat

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

31 Aug / 24 Sep

susținatori

7

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

Viziunea și misiunea care stau la baza Mappamonde au apărut din dorința de a satisface o serie de nevoi identificate în rândul celor care călătoresc. Din acest motiv, în categoria beneficiarilor huselor pentru troler Mappamonde se încadrează:

 • persoanele pragmatice pentru care soluțiile practice sunt cele care contează 
 • oamenii care iubesc să călătorească și găsesc în fiecare călătorie un motiv de celebrare 
 • cei care pun accent pe estetic și doresc mereu să se înconjoare de lucruri care să le reflecte personalitatea și valorile. 

Avantaje


ColecțiiCredite Colectii pentru Anca Știrbacu - Ethno | Hustle | Basics si Tea Tomescu - Travel Quotes

Caracteristici

 • Material rezistent, cu aspect premium
 • Material elastic pentru un fit pe trolere de mărimi și forme diferite
 • Buzunare laterale pentru acces facil la mânerul superior și cel lateral
 • Sistem de închidere cu capse metalice, ușor de folosit și cu aspect premium
 • Spălare ușoară și fără deteriorare, la 30 de grade

Dimensiuni

Masurare Troler

Stadiul actual al proiectului

După feedback-ul primit de la primii clienți ai Mappamonde și totodată membri ai comunității Călători prin Mappamonde, am îmbunătățit șablonul pentru un fit excelent și o husă de calitate ridicată.

Iată-l pe Dorin - meșterul nostru, împreună cu mama sa, lucrând la diferite iterații de produs.


Producem 100% în Romania și suntem tare mândri de asta!

De la începutul anului am livrat peste 80 de huse către comunitatea noastra, iar acum suntem în discuții avansate pentru a livra și către entități comerciale, precum agenții de turism sau zona corporate.


Următorii pași de făcut

Echipa a creat noi colecții de huse gândite pentru diferite tipuri de personalități și interese, iar după comenzile voastre vom:

 • Valida noile colecții 
 • Centraliza modelele și mărimile comandate 
 • Începe producția 
 • Livra husele 

Urmând ca începând cu luna Octombrie să construim alte produse și servicii de care voi aveți nevoie. De asemenea, vom începe pregătirea unei campanii internaționale de crowdfunding, care va pune Mappamonde pe lista brandurilor românești de succes global!

Alege una dintre recompensele din dreapta pentru a avea o husă super cool și multifuncțională!

Vă vom contacta imediat după încheierea campaniei pentru a vă prelua comenzile și a începe livrarea huselor voastre!

Livrarea produselor se va face cel târziu la data afișată pentru fiecare recompensă în parte!

Transportul nu este inclus in prețul recompenselor - vei plăti ramburs 25 lei când husa va ajunge la tine, prin curier rapid.

Sugerează orice altă recompensă care crezi că ți se potrivește și noi vom face tot posibilul pentru a o adăuga în perioada campaniei!

Echipa proiectului

Albert este fondatorul Mappamonde și actual Account Executive la Omniconvert - un startup în domeniul IT ce este în rivalitate cu Sillicon Valley Heavyweights. E pro-activ, ambițios și vizionar. S-a confruntat cu problemele cu trolerul când a decis să înceapă Mappamonde. 

Dorin și Albert au fost colegi de liceu, actuali prieteni și co-hustleri în proiectul Mappamonde. Dorin este un arhitect super talentat iar pasiunea sa este product designul. Cu un arhitect alături, este mai ușor să creionezi viitorul afacerii tale!

Anca Știrbacu este new media artist/ designer/ music producer și creative master din spatele Mappamonde. Anca are experiență în publicitate și marketing, în trecut lucrând cu agenții din top din Romania. Pasiunea ei pentru artă, tehnologie și muzică se reflectă atât în proiectele personale, cât și în colecțiile create pentru Mappamonde: huse cu un design actual și stylish. 

Anca și Albert împart muncă de voluntariat la International Advertising Association - Young Professionals Romania.

Simona: Copywriter în devenire (pe vibe-ul “tânăr și cu speranțe”), călătorește alături de Mappamonde având un troler plin de cuvinte.

Evonomix este equity partner în Mappamonde și se ocupă de multe aspecte pe care nu le acoperim intern precum web development, branding, performance marketing.

Puncte de risc în realizarea proiectului

Am acumulat multă experiență cu prima noastra campanie de crowdfunding și cu zecile de comenzi ce au venit în lunile anterioare de pe pagina noastră de Facebook (mulțumim pentru follow!).

Singurul punct de risc este acela de a întarzia producția din considerente logistice (stoc material, stoc culori print sau ațe pentru cusut).

Comandă una din husele Mappamonde și Celebrează Călătoria!

Contact

Albert Robescu

[email protected]

0799.627.883