Mubic Table

Mubic Table este o masă inovatoare care dintr-o singură mișcare se transformă după nevoile tale. Cu mai multe funcționalități și cu estetica ei modernă decorează locuința ta! Achiziționează Mubic în crowdfunding la un preț special!

Inițiatorii campaniei

Csíki Katalin
Csíki Katalin
1225 euro

123% din 1000 euro necesari

Finanțat cu succes

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

03 Apr / 18 May

susținatori

7

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

Mubic Table este o masă modulară unică care se transformă dintr-o măsuță de cafea într-o masă de 2,4 sau 6 persoane fără demontare, doar prin rotirea picioarelor. 


Are în total 4 poziții și poți să o folosești în funcție de nevoile tale. Poate fi masă de living, masă de sufragerie de 2, 4 sau 6 persoane sau poate fi folosită ca birou. De ce să cumperi mai multe mese când poți folosi Mubic oricare ar fi nevoia ta?


Dacă te-ai gândit să cumperi o masă și până acum nu ai găsit niciuna potrivită pentru stilul tău, sau vrei o masă care se închide că nu ai destul spațiu în apartament, încearcă Mubic!Mubic s-a născut din ideea de a crea ceva unic și funcțional. 

Are un mecanism special creat pentru a avea aceste mișcări. Prin rotirea ușoară a picioarelor poți transforma masa după nevoile tale!


Blatul mesei este de lemn molid de cea mai bună calitate, finisat manual și are balamale super rezistente. Fiecare produs înainte de livrare o să fie testat și verificat de către creator.

Picioarele mesei sunt vopsite în câmp electrostatic pentru a menține vopseaua în cea mai bună condiție pe o perioadă lungă. Picioarele sunt vopsite în RAL 1016, dar dacă crezi că culoarea nu se potrivește cu spațiul tău, la această campanie poți personaliza culoarea picioarelor după gustul tău!


Dacă vrei să o cumperi este momentul potrivit, pentru că beneficiezi de prețuri speciale fiind dintre primii susţinători Mubic Table! 

Liniile și forma simplă a mesei aduc un design modern și fresh locuinței tale!Stadiul actual al proiectului

În 2016 am proiectat Mubic Table și am făcut primul prototip. În luna septembrie 2017 am obținut dreptul de autor și tot în acest an am participat cu ea la târgul de design Cluj Design Days. La acest târg am primit un feedback pozitiv de la mulți oameni care erau interesați de cumpărarea mesei. A fost apreciată mai mult decât mă aşteptam și asta m-a încurajat să dezvolt acest proiect. 

În 2018 am făcut un plan pentru optimizarea mesei și am participat la Creative Business Studio organizat de Impact Hub, ce mi-a conturat planul de afaceri și cu ajutorul acestui program am reușit să fac al doilea prototip în februarie 2019. 

Acum masa este făcută din materiale de cea mai bună calitate și aștept să am primele comenzi!Următorii pași de făcut

După încheierea campaniei, în 20-45 de zile voi produce produsele și le voi trimite susținătorilor. 

Prin această campanie vreau să dau start la producție, să lansez un site pentru vânzarea lui Mubic și pentru alte produse create de mine. 

Pe viitor vreau ca produsele să fie vândute și în alte țări și să particip cu ele în mai multe târguri de design. Susţinerea ta mă poate aduce mai aproape de îndeplinirea acestui vis!

Transportul nu este inclus.

Echipa proiectului


Salut, eu sunt Kata și am creat Mubic Table. De mică am desenat mult și am vrut să devin artistă. Ca să dezvolt cunoștințele în materie design, am urmat facultatea de Artă și Design la Cluj-Napoca absolvind în 2016. Ca să câștig mai multă experiență, am făcut practică la o firmă lider mondial de corpuri de iluminat la Milano, unde am lucrat împreună cu Art Director-ul firmei timp de 7 luni. De atunci am acumulat mai multe cunoștințe lucrând la o firmă de mobilă, unde am reușit să învăț tot despre partea tehnică în acest domeniu.

În 2018 am urmat o serie de cursuri de antreprenoriat, am înființat firma mea și am avut primele mele proiecte mari de design interior și de design de produs. Misiunea mea este de a folosi creativitatea și experiența, realizând proiecte unice care se focusează pe funcționalitate și estetică vizuală prin echilibrul materialelor și produselor utilizate, precum proiectul Mubic Table. 

În timpul liber călătoresc mult, explorez alte țări pentru arhitectură și mâncare bună! Sunt alergătoare la cross-uri montane și orientare sportivă. Vorbesc 5 limbi și sunt pregătită pentru orice provocare nouă! Când sunt acasă mă vedeți prin oraș doar pe bicicleta mea, Căpșună!

Mă poți găsi pe:

▶ Instagram

▶ Facebook

Puncte de risc în realizarea proiectului

Riscul pe care-l văd este întârzierea producției din motive neprevăzute. În cazul acesta, voi veni cu soluții potrivite ca să ajungă produsul cât mai repede la tine.

Dacă ai întrebări îți răspund cu drag pe Facebook sau pe [email protected]