Reea Design - Cu filtre sau needitate, pozele tale merită înrămate

Cu REEA pozele tale preferate se transformă în printuri de calitate, potrivite pentru a fi înrămate. #MomenteDePusInRama

Inițiatorii campaniei

Andreea Gheorghe
Andreea Gheorghe
Ruxandra Morosan
Ruxandra Morosan
2174 euro

109% din 2000 euro necesari

Finanțat cu succes

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

31 Oct / 24 Nov

susținatori

65

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

Prin Reea App vei putea să-ți încarci pozele dragi de pe insta sau direct din telefon. Noi ne vom ocupa de art print ca să fim sigure că momentul tău de pus în ramă arată perfect. Avem deja un prim Demo al aplicației, iar cu susținerea ta vom reuși să punem la punct ultimele detalii tehnice.

În perioada campaniei de crowdfunding (31 octombrie - 23 noiembrie) am pregătit o serie de recompense:

După epuizarea recompenselor de tip early bird, alte reduceri vor fi în continuare disponibile în campanie:

  • Insta 4 print cu ramă și o felicitare 28 euro vs 25 euro
  • Insta 12 print cu ramă și o felicitare 37 euro vs 32 euroAvem trei variante de rame: negră, albă şi de metal. Toate ramele au paspartu care scoate în evidenţă imaginea. Veți avea opțiunea să alegeți rama preferată.

Dupa atingerea pragului minim al campaniei îți oferim acces exclusiv la o nouă recompensă: Rama Gold Edition. O poți adăuga unui print deja comandat sau îți poți comanda un insta-print gold edition.

Tipul de ramă ales, pozele pentru Insta, respectiv modelul de art print preferat vor fi menționate în mail-ul post campanie pe care vă rugăm să ni-l trimiteți. Vă vom trimite noi un reminder.Materiale

Folosim hârtie de calitate și cerneală profesională. Ramele sunt din MDF sau aluminiu, au o protecţie frontală din plastic polistirenic, iar paspartuul este din hârtie.


Stadiul actual al proiectului

Nu-i nevoie să fii designer ca să îți printezi pozele faine din vacanță care au făcut valuri pe Instagram. Sau pozele de familie, sau toate pozițiile amuzante în care doarme câinele tău. Te conectezi cu contul de Instagram, bifezi pozele preferate, alegi un mesaj și de restul ne ocupăm noi. Simple, smart, art. 

Site-ul REEA este pregătit deja și are 3 categorii de printuri din care poți alege până punem la punct app-ul de instagram. Reea App se va lansa la 8 săptămâni de la încheierea cu succes a campaniei. 

Știm că arzi de nerăbdare să primești recompensele REEA, așa că vom crea manual toate tablourile până la Crăciun, iar în luna ianuarie vei putea folosi aplicația noastră.

Următorii pași de făcut


* Partea tehnică a aplicației va fi implementată începând cu data de 23 noiembrie, iar la începutul anului o veți putea utiliza.

* Transportul nu este inclus.

Echipa proiectului


Suntem Ruxandra și Andreea și ne completăm ca hârtia și cerneala. 

Ruxandra e inginer constructor (da, ai citit bine), dar e îndrăgostită de frumos (nu de Făt-frumos). Ca să îți faci o idee, toată casa și pereții ei arată super drăguț, până și lista de cumpărături e bună de înrămat. După 2 ani de practicat ce a învățat la facultate, s-a hotărât că designul și pictura îi sunt mult mai dragi. Așa s-a născut ideea REEA.

Eu sunt Andreea și am făcut facultatea de Marketing, dar mi-am dat seama că-mi plac cifrele, dovadă că acum mă ocup de furnizori, clienți, contracte și managementul REEA. V-am spus, ne completăm ca hârtia și cerneala.

Puncte de risc în realizarea proiectului

Suntem conștiente că politicile Instagram se pot schimba. Riscul este ca instagram să nu mai permită folosirea imaginilor în afara platformei, dar ne-am gândit deja la asta. Pe REEA vei putea încărca pozele direct din telefon sau PC și astfel profilul tău de instagram nu va fi accesat.Contact

Campania de crowdfunding e un prilej fain să povestim și credem că feedbackul oamenilor ca tine e bun de pus în ramă. 

Dacă ai întrebări, dă-ne un semn la [email protected] / +40 741 070 050.

Îți vom răspunde personal cu mult drag.