Roomzia

Roomzia este noul tau loc de intalnire cu designerii care te vor ajuta sa-ti amenajezi locuinta pe stilul tau, al intregii familii sau al prietenilor, daca iti place sa ii ai des prin preajma.

Inițiatorii campaniei

Chert Razvan
Chert Razvan
6310 euro

105% din 6000 euro necesari

Finanțat cu succes

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

04 Nov / 15 Dec

susținatori

12

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.Roomzia este o comunitate online, specializată în design de interior și cu activitate în toată țara, care conectează designeri și furnizori cu persoane care vor să-și amenajeze locuința sau spatiul comercial

Aceasta se adreseaza:

1. Persoanelor care au cumpărat recent o locuință sau care vor să o reamenajeza pe cea existentă.

2. Celor ce au nevoie să-și amenajeze locuința pentru închiriere pe durată mai lungă sau Airbnb.

1

Inovația adusă constă in faptul ca serviciile de design interior sunt oferite exclusiv online. Platforma permite beneficiarului să găsească un designer rapid, care să-i prezinte opțiuni de amenajare pentru spatiul sau și să comande articole de mobilier – toate într-un singur loc. Astfel, Roomzia se diferențiază de cadrul tradițional de lucru - întâlniri face to face. Clientul, dar si designerul economisesc timp și bani.

Un alt element diferențiator este că noi nu percepem tarife pe oră sau pe metru patrat. Cu Roomzia, beneficiarul va plăti o taxa unică si redusă, o singură dată pe cameră, pentru a primi servicii complete de design de la rețeaua noastră de designeri talentați. Este intrebat de la bun început despre bugetul pe cameră și vom lucra cu furnizori diverși pentru a ne asigura că decorul final este cel dorit.

La opțiunea beneficiarului, comenzile pentru produsele alese se pot realiza prin intermediul Roomzia, asigurand accesul la oferte unice si ușurând povara procesului de achizitie.

3

Pentru fiecare proiect solicitat, ești rugat să completezi un chestionar constituit din 2 secțiuni (una privind preferințele legate de spațiu, culori, materiale, etc și o secțiune inovatoare prin faptul că are întrebări menite să identifice tipul de personalitate, având ca bază testul de personalitate Mayer Briggs). Rezultatul complet este tradus într-un raport detaliat +  matching cu stilul de design potrivit personalității si alegerilor beneficiarului. Raportul este transmis designer-ului pentru a-i servi ca bază la amenajarea spațiului.

Recompense:

roomzia standard


roomzia exclusive


roomzia celebrity

Oferte pachete pe durata campaniei:

Roomzia Standard 3+1 

Roomzia Exclusive 3+1 

Roomzia Celebrity 3+1 

Vei putea alege sa-ti amenajezi 4 camere si vei plati doar 3

Camerele pe care le poti lasa in grija noastra:

toate camerele

Susținătorilor noștri care mai au nevoi de timp de gândire pentru amenajarea locuinței:

Pot descoperi împreuna cu noi stilul de design interior preferat si vor primi câteva idei de amenajare generale, bazate pe preferințele si spațiile lor.Stadiul actual al proiectului

Dupa 2 ani de munca la construcția platformei și a comunității Roomzia, am reușit să lansam cu rabdare și încredere în ideea noastră Roomzia.ro, biroul online care ne integrează cel mai bine valorile personale și pasiunea pentru design.


Următorii pași de făcut

Dezvoltare

Vrem să creștem încrederea în utilizarea platformei, oferindu-le potențialilor beneficiari o experiență unică, în care contribuția lor în procesul de amenajare este cea mai importantă.

Pentru asta dezvoltăm automatizarea platformei de comunicare cu aceștia și a formularelor prin care colectăm si analizăm nevoile si dorințele lor.

Ne dorim să susținem cât mai mulți producatori și artizani din Romania, să le promovăm produsele si serviciile si sa creștem încrederea în talentul și măiestria lor.

Vrem să devenim one-stop-shop pentru cei ce vor să-și amenajeze locuințele sau spațiile comerciale și să creăm cea mai mare comunitate de Designeri și Arhitecți talentați si adaptați la modul de lucru online.


Echipa proiectului


echipa

Razvan Cherț - fondator Roomzia

Atunci cand reușesc sa creez spații care comunică o stare sau o senzație, mă face sa ma simt într-un anumit fel si asta mă bucură.

Cosmina Vîlcu - designer de interior

Cel mai frumos sentiment este atunci când agitația se transformă în mulțumire sufletească.


Gelu Țugulea - business developer

Un veșnic învățăcel cu multă putere de muncă si rezistență la stres. Restul sunt detalii :)).

Suntem croitorul care face costume cool cu materialul clientului, iar în cazul nostru, materialul cu care începem să lucrăm, este personalitatea lui.

Puncte de risc în realizarea proiectului

Vrem ca beneficiarul sa fie mulțumit cu proiectul de design primit și să înceapă implementarea lui cât mai devreme. Se poate întâmpla însă, nivelul de mulțumire a acestuia sa fie sub așteptări. In această situație vom reevalua desfășurarea procesului de design și vom propune in costul inițial, colaborarea cu un alt designer, membru al comunității Roomzia. Sperăm ca aceste momente să fie cat mai rare si ne asumăm responsabilitatea integrală pentru rezolvarea lor. Rolul chestionarelor de pe platformă și a portalului de comunicare este tocmai de a evita aceste situații neplăcute. Dacă ești curios să afli mai multe, poți sa ne scrii oricând la [email protected]