Senin

Senin este o stare de spirit. Am găsit drumul spre ea prin parfumuri naturale, ca îmbinare între grija pentru corp, minte și suflet. Astfel, un gest simplu devine un ritual de self-care ▴ Vrei să aduci asta în viața ta? Alege parfumul preferat și susține-mă în campanie!

Inițiatorii campaniei

Ioana Somesan
Ioana Somesan
2368 euro

118% din 2000 euro necesari

Finanțat cu succes

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

08 Apr / 11 May

susținatori

65

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

Am momente când m-aș înveli în miros de portocale, când mă bucur de cum miroase o cană de cafea mai mult decât de cafeaua în sine sau când m-aș sui într-un salcâm înflorit și n-aș mai coborî toată primăvara de acolo. De aici, a mai fost un singur pas până am pus cap la cap dragul pentru parfumuri cu pasiunea pentru emoții. Hocus pocus din exterior, îmbinarea dintre emoții și mirosuri e o treabă științifică de-a dreptul atunci când o privești mai de aproape.  

Lavanda, de exemplu, nu ne relaxează pentru că nu putem rezista imaginii mentale de câmp mov, ci pentru că stimulează secreția de serotonină. Așa și scorțișoara, ne dă o stare de bine pentru că ne crește endorfinele. Mă fascinează și mă face fericită să explorez cum pot să-mi schimb stările și să mă echilibrez folosind parfumuri. But happiness is only real when shared. Și așa a apărut proiectul Senin.

Prima colecție de parfumuri gata să vă cunoască e inspirată din privitul spre cer: Senin, Solar, Boreal. 


Senin

Senin e util pentru momentele când vrei să-ți liniștești apele și ai nevoie de relaxare. Are o aromă proaspătă, clară, aerată. Îl poți folosi când vrei să alungi norii din minte și să îți limpezești gândurile, sau chiar și atunci când începe să te supere o durere de cap. Senin o să te ajute să îți regăsești armonia, ca și când soundtrack-ul momentului devine “Let it be”. 

Beneficii:

 • relaxare
 • detașare 
 • echilibru
 • optimism 

Ingrediente: lavandă, lemongrass, mentă. 


Solar

Solar o să te ajute atunci când vei să-ți aprinzi soarele interior. E alegerea potrivită dacă ai nevoie să dai mai tare semnalul busolei interioare și te-ar ajuta o doză de încredere în tine. Are o aromă mai picantă, cu note vesele de citrice și un substrat ușor lemnos. Îl poți folosi ca să te energizezi sau atunci când simți cum ți s-a cuibărit somnul în oase și ai vrea să te trezești. 

Beneficii: 

 • energizare
 • încredere
 • curaj 
 

Ingrediente: cuișoare, scorțișoară, portocale, grapefruit, cedru. 


Boreal

Boreal e potrivit atunci când vrei să stai cu tine și să îți încarci bateriile. Te va ajuta să te concentrezi și să-ți pui rotițele în mișcare, să îți ascuți atenția și memoria. E un mix de note proaspete verzi și aroma lemnoasă, dulce afumată a lemnului de palo santo. E foarte potrivit pentru momentele de de interiorizare și meditație. Facilitează reconectarea cu tine și te ajuta atunci când cauți să îți împaci mintea și inima. 

Beneficii: 

 • interiorizare
 • armonie
 • claritate
 • destresare

Ingrediente: mentă, rozmarin, palo santo. 


E bine de știut că toate parfumurile vin în sticle de 10ml, conțin uleiuri esențiale într-o bază vegetală de jojoba. În cadrul campaniei transportul este gratuit,  oriunde în România. Iar dacă ești în Cluj, o să ți-l aduc chiar eu, cu bicicleta. 


Stadiul actual al proiectului

În ultimii 2 ani, parfumurile pe care le fac au ajuns la toți dragii mei, la familie, la prieteni, și la prietenii prietenilor. Îmi doresc să duc Seninul mai departe de sufrageria mea, să îl creștem împreună pentru ca alternativa de parfum natural să devină parte din rutina zilnica a tuturor iubitorilor de Natură,  parte din viața oamenilor care caută să se dezvolte, care au grijă de ei și de sănătatea lor fizică și mentală. 

Următorii pași de făcut

Pentru că prognoza să fie de cer Senin, e nevoie ca proiectul să devină independent financiar. De aceea lucrăm în prezent la identitatea lui în online și căutăm să îi facem cunoștință cu cât mai mulți oameni pe aceeași lungime de undă, inclusiv prin această campanie.

În ceea ce privește recompensele, ele vor fi livrate în 30 de zile de la încheierea campaniei.

Apoi urmează un studio, un cuib unde să se întâlnească plante, miresme și oameni cu inima deschisă. Un loc de întâlnire pentru iubitorii de self-care, unde să poată intră oricine dorește să își facă propriul parfum și unde să ținem ateliere. 

Echipa proiectului


Sunt Ioana, iubesc oamenii și Natura. Când uit de mine pe net o să mă găsești fie în colțul cu uleiuri, fie citind despre emoții, meditație și explorările interioare ale altor oameni. Așa că momentul în care le-am pus împreună a fost începutul unei călătorii faine, de care mă bucur și acum.

În viața de zi cu zi lucrez într-o companie de IT. Deși poate părea ciudată combinația, informatica m-a învățat structura și gândirea analitică, ambele esențiale când ești o persoană creativă care s-ar apuca de trei idei în paralel și nu ar spune unei perechi de mâini în plus. Acum nu mai scriu cod și îmi doresc să schimb mai ales software-ul mental pe care îl port pe umeri. Același lucru îl urmăresc și prin proiectul Senin – să sprijin cât mai mulți oameni în călătoria lor de upgrade interior.

În formulele parfumurilor îmbin ce am învățat din cursurile de ayurveda cu informații din aromaterapie și urmăresc să mă las ghidată de intuiție, pentru ca ceea ce e necesar să ajungă la fiecare. 


Puncte de risc în realizarea proiectului

Sunt pregătită să-mi suflec mânecile și să mă pun pe treabă de îndată ce se încheie campania. Totuși dacă astrele nu se aliniază și întârzie sticluțele, plantele sau intră curierii în greva, îți voi da de veste imediat. 

Dacă ai întrebări sau vrei să povestim, mă găsești pe facebook sau pe instagram.

Îţi mulţumesc mult pentru sprijin!


--

Credits

Photo: Smaranda Lula Photography

Video: Daria Somesan