Ești un susținător al antreprenorilor?Aici găsești mereu idei inovatoare, beneficii în avanpremieră și afaceri care merită încurajate la început de drum.

Descoperă campaniile active și alege recompensa dorită!

Cum funcționează
Descoperă campaniile
Selectează status
din domeniul
Selectează domeniul

bookmArk - semnul și suportul tău de carte

Design | Victor Miron

bookmArk este suportul de carte din alamă care se desface în două semne de carte. Susține campania de crowdfunding a asociației promotoare a lecturii Cărțile pe Față și a designerului Adrian Balcău!
Finanțat cu 1546 euro de 60 susținători

Rubik School - Împreună construim o altfel de școală. Chiar altfel.

Educație | Luiza Apostu

Rubik deschide prima grădiniță și scoală cu învățare auto-dirijată din București. La noi, copiii aleg ce și cum vor să învețe, în funcție de interesele și pasiunile lor. Suntem un spațiu în care au o voce și libertatea de a lua decizii, dezvoltându-se astfel în adulți autonomi, iubiți și fericiți.
Finanțat cu 11006 euro de 164 susținători

Roomzia

Design | Chert Razvan

Roomzia este noul tau loc de intalnire cu designerii care te vor ajuta sa-ti amenajezi locuinta pe stilul tau, al intregii familii sau al prietenilor, daca iti place sa ii ai des prin preajma.
Finanțat cu 6310 euro de 12 susținători

POM - PORT ORIGINEA CU MINE

Design | Alexandra Urcan

POM [ Port Originea cu Mine ] își propune să fie primul brand din România gândit să dea viață unui demers identitar printr-un produs de îmbrăcăminte concentrat pe binele celui ce-l poartă.
Finanțat cu 7825 euro de 117 susținători

Detaliul Neoromânesc / The Neoromanian Detail - București: Un album de colecție

Publishing | Maria Postea

"Detaliul Neoromânesc" este un album de ornamentică din București, menit să promoveze stilul Neoromânesc publicului larg pe plan local și internațional. Achiziționează albumul nostru în avans pentru a ne susține să realizăm proiectul!
Finanțat cu 5988 euro de 162 susținători

Lazyboy Gravity - Fotoliul pe care plutești

Design | Marius Taran

Susține producția unui concept unic în România! Lazyboy Gravity este fotoliul puf (beanbag) cu proprietăți elastice și senzație de gravitație 0. Adu în casa ta designul minimalist, ușor de depozitat, ultra-confortabil și ușor ca aerul!
Finanțat cu 1021 euro de 10 susținători

Mubic Table

Design | Csíki Katalin

Mubic Table este o masă inovatoare care dintr-o singură mișcare se transformă după nevoile tale. Cu mai multe funcționalități și cu estetica ei modernă decorează locuința ta! Achiziționează Mubic în crowdfunding la un preț special!
Finanțat cu 1225 euro de 7 susținători

Senin

Handmade | Ioana Somesan

Senin este o stare de spirit. Am găsit drumul spre ea prin parfumuri naturale, ca îmbinare între grija pentru corp, minte și suflet. Astfel, un gest simplu devine un ritual de self-care ▴ Vrei să aduci asta în viața ta? Alege parfumul preferat și susține-mă în campanie!
Finanțat cu 2368 euro de 65 susținători

Mom o'clock, cafeneaua mamelor

Food | Oana Boia

Prima cafenea dedicată mamelor, cu spații baby-friendly, cameră de joacă supravegheată și zone special create pentru nevoile copiilor lor... Și da, tăticii sunt și ei bine-veniți. Cafea de specialitate, atmosferă relaxată, evenimente cool și muzică bună prin care părinții se pot bucura de o viață socială activă.
Finanțat cu 5723 euro de 164 susținători

Reea Design - Cu filtre sau needitate, pozele tale merită înrămate

Design | Andreea Gheorghe

Cu REEA pozele tale preferate se transformă în printuri de calitate, potrivite pentru a fi înrămate. #MomenteDePusInRama
Finanțat cu 2174 euro de 65 susținători

Vizualist - Playgroundul Decorațiunilor Creative

Design | Irina Ditu

Vizualist este un promotor al designului românesc, care aduce arta mai aproape de tine prin obiecte decorative. Povestea a început din dorința de a crea design de obiect alături de o comunitate de artiști români. Alege recompensa care ți se potrivește și ia parte la playgroundul decorațiunilor creative!
Finanțat cu 2420 euro de 44 susținători

eematico Toys – Cu educația e de joacă!

Educație | Ion Neculai

eematico lansează prima serie de jucării dezvoltate prin cercetare educațională în România, concepute cu multă pasiune și convingerea că putem construi - la propriu - o lume mai bună pentru copiii noștri. Hai cu noi în călătoria eematicească: de la cursuri la prototipare și producție până în mâinile copilului tău!
Finanțat cu 8545 euro de 67 susținători

Transformo - din nou copil

Jocuri | Rares Sampaleanu

Transformo este scena de creație unde au loc toate ideile copilului tău, iar surpriza vine la ora culcării când nu mai trebuie să-ți faci griji cu strânsul jucăriilor. Transformo le strânge pentru voi, se dă cuminte la perete, le păstrează intacte și vi le oferă a doua zi exact cum le-ați lăsat.
Finanțat cu 2035 euro de 29 susținători

Proiect pilot de infiintare Perdele Forestiere

Educație | Teia Marina Ciulacu

Ne propunem sa realizam 8 ha de perdele forestiere de-a lungul a doua drumuri judetene din sudul tarii afectate de inzapeziri. Un proiect pilot prin care sa putem gasi si solutii juridice si de implicare a comunitatilor locale pentru extindere. Cu fiecare 5 lei, un puiet va fi plantat si ingrijit pe termen lung.
Finanțat cu 4093 euro de 59 susținători

Colorful Mind - Life Planner pentru oameni creativi

Design | Maria Dinu

Plannerul Colorful Mind e ca un coach de buzunar - te ajuta sa ai o perspectiva asupra vietii tale si sa o declini in prioritati la nivel de luna, saptamana si chiar zi. Este creat din suflet si ilustrat cu picturi care sa te inspire.
Finanțat cu 7768 euro de 151 susținători

NutriStandard - Nutriționistul tău, oriunde, oricând

Tehnologie | Razvan Popescu

Te conectăm cu nutriționiști certificați, care te pot ajuta cu sfaturi și programe de alimentație personalizate. Prin NutriStandard facem nutriția simplă și accesibilă, ca tu să ai tot ce îți trebuie pentru un stil de viață sănătos. Totul se întâmplă online, foarte simplu, prin aplicație.
Finanțat cu 8025 euro de 164 susținători

BLINKR

Tehnologie | Stirbat Luca

Vrei să comunici mai bine cu ceilalți participanți la trafic? Atunci BLINKR este perfect pentru tine! Ușor de folosit, compact, si customizabil, acesta îți oferă același mecanism de semnalizare ca cel prezent pe mașini, însă într-un pachet mai arătos!
Finanțat cu 2154 euro de 23 susținători

E timpul să construim împreună noul Impact Hub!

Design | Daniel Matei

Impact Hub este de 5 ani locul în care oamenii, ideile și afacerile lor se întâlnesc, colaborează și cresc împreună. Găsești aici o comunitate puternică de antreprenori, programe performante de accelerare, evenimente inovatoare și un spațiu creativ de co-working. Iar acum e timpul să construim împreună noul Impact Hub!
Finanțat cu 30750 euro de 74 susținători

Povesti Nemuritoare de Vanzari

Publishing | Adrian Cioroianu

O colectie de povesti adunate de la vanzatori cu experienta din diferite industrii, povesti reale de vanzari din care pot invata toti cei care au tangenta cu vanzarile - fie ca sunt vanzatori, antreprenori sau simpli oameni care trebuie sa isi vanda produsele, serviciile, ideile si de ce nu ... sa se vanda pe ei.
Finanțat cu 2801 euro de 101 susținători

MATER - Biblioteca de Materiale

Design | Sabina Baciu

MATER este o bibliotecă de materiale – o colecție extinsă și constant reînnoită de mostre de materiale - dedicată profesioniștilor care lucrează cu materiale și nu numai: arhitecți, designeri de interior, designeri de produs, vestimentari și de bijuterii, ilustratori, artiști plastici.
Finanțat cu 18722 euro de 211 susținători

DOCAV.RO – Legal One Stop Shop

Tehnologie | Alexandru Aurelian Chirita

Docav.ro este primul asistent juridic online pentru antreprenori. Este un serviciu integrat One Stop Shop care răspunde nevoilor juridice ale afacerii tale încă de la înfiinţarea societăţii şi care îţi va fi alături pentru ca business-ul tău să crească deştept.
Finanțat cu 6524 euro de 120 susținători

Zuriell

Design | Sandra Hallal

Zuriell este agenda refolosibilă care funcționează pe bază de rezerve. Are o copertă din piele autentică, care se va asorta cu orice loc și ținută. Ajută pe oricine sa devină creativ și să-și scrie gândurile într-un instrument personalizabil, pe care il poate folosi pentru tot restul vieții.
Finanțat cu 5217 euro de 78 susținători

Make-Up Șevalet

Design | Alina Ilie

Make-Up Şevalet îţi oglindeşte atitudinea pe care vrei să o adopţi în ziua ce abia începe! Ești atât de frumoasă! Lasă asta să se vadă în stilul tău! Dacă îl vei achiziţiona în cadrul acestei campanii, te vei număra printre primii susţinători, de aceea ţi-am pregătit preţuri speciale. Scroll down, it's worth it!
Finanțat cu 2090 euro de 16 susținători

ento

Fashion | Andreea Cioc

Ento este despre esenţializare; un concept vestimentar minimalist care îţi permite să reduci zgomotul de fundal. Notificări, evenimente şi termene-limită. Ziua ta e suficient de complicată şi credem că exprimarea stilului personal ar trebui să fie una dintre plăcerile simple.
Finanțat cu 1012 euro de 13 susținători

LEMNIA - One bag. Always different.

Fashion | Razvan Chelu

LEMNIA spune povestea genților sculptate în lemn, născute din pasiunea noastră pentru design și din dragostea față de arta prelucrării lemnului. Noua colecție se adresează în special iubitoarelor de modă și design, care își doresc să se diferențieze exprimându-și personalitatea într-un mod cât mai creativ.
Finanțat cu 1026 euro de 17 susținători

Adaptive Workplace

Educație | Florin Pîndici

Adaptive Workplace este un concept nou ce oferă soluții creative pentru reconfigurarea spațiilor de lucru. Este o combinație de practici, setup-uri și locații nestandard ce încep să completeze spatiile tradiționale pentru a crește productivitatea celor care îl folosesc.
Nefinanțat

Vybe Wear - Campania Music 4 Trees

Fashion | Cristian-Daniel Rusu

Susținem plantarea unui copac pentru fiecare produs achiziționat ! Alege-ți accesoriile confecționate din materiale reutilizabile ce îți permit să porți muzica, prin genți cu vinil și borsete cu casete, dar și cu posibilitatea de a atașa baterie externă cu încărcare solară.
Nefinanțat

PROTOTEEP - Scoala de printare 3D

Educație | Irina Alexandra

PROTOTEEP adauga un strat nou educatiei tale. Indiferent daca esti elev, pasionat sau profesionist, descopera proiectarea si printarea 3D prin cursurile noastre aplicate.
Nefinanțat

Recul

Artă | Adriana Bordeanu

Recul este un ecosistem creativ, un remediu cultural pentru tine, cel care vrei să regăsești lucrurile care sunt cu adevărat importante. Este locul în care ai voie să te joci și să râzi. Recul se dedică recuperării firescului pe care-l readuce în viața ta prin: teatru, improvizație și cursuri.
Nefinanțat

wooba

Design | Crisanta Teodosiu

Reinventăm învățarea și punem zâmbete pe buzele exploratorilor mici și mari, cu ajutorul jucăriilor și a obiectelor 3d, proiectate cu design inteligent și făcute din materiale sustenabile. Învață prin joacă și susține-ne în campanie!
Nefinanțat

ARTelier. Fashion for eARTh

Fashion | Linda Stanescu

Proiectul ARTelier #UPcycledARTistic are ca scop reciclarea denimului si a altor materiale textile. Prin inovatia designului si a picturii manuale rezulta piese unicat sau in editie limitata. Astfel, contribuim la reducerea risipei din industria textila si incurajam oamenii sa cumpere constient.
Nefinanțat

Ateliere Couture Lyria

Design | Armina Letiția Popeanu

De la o bucată de piele până la o geantă este doar un simplu pas, pe care vreau să-l facem alături de tine: atelierele couture Lyria sau kit-ul de DIY @Home. Tu când ai creat ultima oară ceva ce ai vrea să porți în fiecare zi?
Nefinanțat

Inspir - crește acasă hrana viitorului!

Food | Romain couderc

Inspir este o mini-fermă de spirulină. Te ajută să crești cu ușurință un super-aliment proaspăt si gustos direct de acasă. De asemena, InSpir curăță aerul din casă, producând oxigen echivalent cu 50 de plante de interior și oferă o lumină ambientală.
Nefinanțat

Taste the Drama - Scoate drama din tine la joacă!

Jocuri | Irina Bujor

Jocul care folosește conceptul de triunghiul dramei din psihologie ca să te ajute să-i înțelegi pe ceilalți. Practic, te joci, înveți, observi comportamentele jucătorilor și devii conștient de ale tale. Scoate Drama din tine la joacă!
Nefinanțat

Famatoys&Deco - Descopera magia formelor simple

Jocuri | ALEXANDRA BOGDAN

Famatoys&Deco te invita sa redescoperi magia formelor simple in decoratiile realizate din spuma non toxica, colorata, usoara. Decoratii perfecte pentru impodobirea casei, a bradului de Craciun si pentru a aduce putina magie in camera copilului tau.
Nefinanțat

Koated

Design | Miruna Leru

Koated este soluția ta pentru festivaluri, petreceri outdoor și drumeții urbane. Koated încurajează libertatea de expresie și de mișcare prin piese vestimentare funcționale și versatile, promovând totodată artiști vizuali contemporani. Achiziționează produsele diponibile exclusiv în campanie.
Nefinanțat

Tzitzi și Poc prind viață prin AR

Educație | Mihaela Timpau

Lansăm prima carte de colorat care folosește realitatea augmentată pentru dezvoltarea inteligenței emoționale a copiilor cu vârsta între 2 și 8 ani.
Nefinanțat

Reglass - The Upcycled Sunglasses

Fashion | Eduard Gabriel

Reglass - primii ochelari realizați din plastic reciclat din România. Asamblați manual, aceștia sunt îmbinarea perfectă între sustenabilitate și modă. Descoperă cum poți "vedea" o lume mai bună!
Nefinanțat

Nautic Knots by DR

Handmade | Dima Razvan

Nautic Knots este o colecție specială de accesorii nautice și aeronautice pentru pasionați. Produsele sunt confecționate din materiale calitative și sunt realizate manual. Alege-ți accesoriile preferate, disponibile doar în crowdfunding!
Nefinanțat

Gi's Scrapbook

Handmade | Boantă Cristiana Giulia

Albumul Gi’s este colecția ta de fotografii, care prinde energie prin elementele 3D existente pe fiecare pagină a acestuia. Întregul ‘’volum’’ este realizat manual din hârtie, carton, lipici și foarfece. Creat cu dragoste pentru tine, iubitor de originalitate.
Nefinanțat

Environmental 22/ 04

Design | Baciu Raluca

Environmental 22/ 04 este o colecție de modă realizată din materiale naturale. Tema centrală a acestei colecții este reprezentată de prezența excesivă a deșeurilor în natură. Alege recompensa care ți se potrivește și fii alături de mine în susținerea mediului înconjurător!
Nefinanțat

3house Universitate

Design | Victor Georgescu

3house Universitate este un nou concept de spații de lucru all-inclusive, care contribuie la dezvoltarea personală, profesională, precum și la creșterea calității vieții membrilor săi.
Nefinanțat

Adolescent în '89: Povestiri pentru înțeles prezentul

Publishing | Catalin-Teodor Dogaru

PRIMA carte de colecție din România despre NOI – adolescenții din '89 și despre NOI toți cei care am experimentat ”tranziția”. O carte-portret a generației care a construit și construiește prezentul, o carte pentru toți cei ce își doresc să îl înțeleagă mai bine.
Nefinanțat

YENIPUF - Un set de pufi. Multiple variante de stat.

Design | Andreea Ștefan

Cu cât mai mulți, cu atât mai multe variante! Yenipuf este un set de pufi ușori și confortabili pe care îi poți combina pentru a crea piese complet diferite de mobilier. Sunt în întregime creați în România, manual, și îi poți personaliza ușor în culori și materiale care merg la fix în livingul tău!
Nefinanțat

GanterAqua

Tehnologie | David Oprea

GanterAqua este o sticla cu un design ingenios, destinata celor care fac sport sau celor carora pur si simplu le plac lucrurile diferite. GanterAqua contine doza optima de apa, 2.2 Litri. Sticla este fabricata dintr-un plastic fara chimicale nocive corpului uman.
Nefinanțat

myAles – Partenerul tău în alegerea profesioniștilor potriviți pentru nevoile tale

Tehnologie | Florin Covaci

myAles este platforma online ce îți aduce la un click distanță prestatorii de servicii potriviți pentru nevoile tale. Știm că și tu, ca și noi, ai avut nevoie de un profesionist însă nu știai de unde să găsești unul de încredere. myAles vine în ajutorul tău. Află cum facem asta și susține-ne în acest demers!
Nefinanțat

Managemo

Educație | Dragos Iulian Matei

MANAGEMO este kitul creativ de antrenare a Inteligenței Emoționale pentru copii și adulți - cărți, animații, jocuri, filme în VR sau spectacole de psihoMagie. Ajută pe oricine să antreneze cu plăcere abilitățile cheie pentru reușita în viață!
Nefinanțat

My Very Special Book - cărți personalizate cadou

Publishing | Rodica Cucoară

My Very Secial Book îmbină ideea de carte cu cea de cadou personalizat. Produsul reprezintă o carte în care textul și imaginile sunt personalizate de fiecare dată în funcție de persoană căreia îi va fi dăruită cartea și ocazie sărbătorită.
Nefinanțat

3bag

Fashion | Rusanda Cojocaru

3bag este un concept inovator: începe cu o borsetă 3 în 1 (care mai poate fi plic sau portofel), dar urmează cu o gama întreagă de genți 3 în 1, pentru femeia activă, pentru femeia care nu are vreme de pierdut, dar în același timp știe să rămână fashionable.
Nefinanțat

Mappamonde - Huse Cool Pentru Troler

Design | Albert Robescu

Mappamonde reinventează, manufacturează și oferă huse pentru troler cu un design super cool. Inspirăm călătorii să-și îmbrace bagajul de călătorie cu o husă cu un aspect vizual de efect și cu multiple avantaje funcționale.
Nefinanțat

Pepiniera Zori de Zi - pepiniera de arbusti fructiferi

Food | Ioan Nicolae Gadja

Pepiniera Zori de Zi te ajuta sa cultivi fructe in propria gradina. Vine cu plante de calitate si instructiuni detaliate de plantare si intretinere, precum si suport .
Nefinanțat

Scrijele de fructe

Food | Bogdan Ghinet

Scrijele de mere, pere sau din alte fructe reprezinta o modalitate de valorificare a fructelor locale. Practic, scrijelele sunt felii de fructe deshidratate in cuptoare de lut, cu foc deschis la o temperatura de 40 gr.
Nefinanțat

Haine cu Spirit

Fashion | Alex Frati

HCS Haine cu Spirit înseamnă geci româneşti făcute cu simţ de răspundere, cu design urban şi funcţional, care să te însoţească zi de zi.
Nefinanțat

Colectie noua sosete de la Madam Mitza

Fashion | Bogdan Voiculescu

Ne dorim sa realizam o noua colectie de sosete colorate si haioase marca Madam Mitza. Este vorba de 6 modele noi. Pentru acest mic proiect avem nevoie de bani pentru productia a 600 perechi (1 model x 1marime x 50perechi).
Nefinanțat