Taste the Drama - Scoate drama din tine la joacă!

Jocul care folosește conceptul de triunghiul dramei din psihologie ca să te ajute să-i înțelegi pe ceilalți. Practic, te joci, înveți, observi comportamentele jucătorilor și devii conștient de ale tale. Scoate Drama din tine la joacă!

Inițiatorii campaniei

Irina Bujor
Irina Bujor
Renata Macoveanu
Renata Macoveanu
Madalina Neagu
Madalina Neagu
1022 euro

19% din 5382 euro necesari

Nefinanțat

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

03 Nov / 15 Dec

susținatori

26

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

Taste the Drama este un boardgame care dezvoltă spontaneitatea, capacitatea de a improviza, și care ajută în cunoașterea și conectarea la rolurile pe care le adoptăm conștient sau inconștient în interacțiunea cu ceilalți. Inima jocului este « triunghiul dramei » din psihologie, iar noi o facem să bată mai tare. Jucătorii devin conștienti de modul în care își ating obiectivele personale și de grup, atingându-i și pe alții prin comportamentelor lor. Dacă nu te-ai pus niciodată în pielea celuilalt, acum a venit momentul să o faci.

Când ai descifrat codul interacțiunilor umane, ești liber să îl folosești. Ideal, în cât mai multe laturi ale vieții tale. Taste the Drama îți explică acest cod și te scoate din zona de confort pentru a-ți da șansa de a interpreta rolurile sociale de putere și responsabilitate. Totul într-un singur joc pe care tu îl joci, de fapt, de fiecare dată când ieși pe ușă.

Oricine peste 16 ani care vrea să îți conștientizeze și depășească propriul stil de interacțiune poate sa Taste the Drama. Jocul nostru poate fi luat în serios de către terapeuți care caută tot timpul o modalitate diferită de a aplica anumite concepte, de către business-uri sau antreprenori care vor să comunice mai bine și de către iubitorii de boardgames care au poftă să experimenteze cu ceva diferit. Jocul nostru este pentru toți cei care vor să se înțeleagă și să se descopere pentru a ajunge la ceea ce contează cel mai mult: autenticitate și asumare.  

Cum se joacă? Sneak-peak:

Începi jocul alegându-ți unul din cele 6 roluri: Copila, Cerșetorul, Speakerul, Șefa, Servitoarea, Asistentul. Apoi îți alegi un proiect de lucru, care poate fi de grup sau individual. Îți joci rândul folosind o carte de rol și una de acțiune. Ca să câștigi puncte, trebuie să îi convingi pe ceilalți să îți dea cât mai mulți “papanași” (feedback). Teancurile din joc sunt compuse din carduri care te fac să impersonezi din ce în ce mai bine rolurile și te provoacă, prin combinații neașteptate, la explozii de râs, emoții intense, și îți pun la lucru toate resursele personale.

Ai grijă, însă, la spațiile de pe bord care fac lucrurile și mai intense. Jocul culminează cu Nașu’ Papanasu’, pe care va trebui să îl înfrunți ca să câștigi.

Cât de conectat poți fi la obiectiv atunci când tot ceea ce te interesează este să salvezi jucătorul slab ? // Mai poți inova atunci când faci tot posibilul să fii cel mai puternic de la masă?

Scoate drama din ține la joacă!

Stadiul actual al proiectului

Povestea noastră începe în aprilie 2019. Ca și tine, am visat, ne-am setat obiective, apoi am trecut la acțiune și ne-am poticnit în obstacole, pe care le-am depășit după un moment de evrika. Întelepciunea se arată mereu după furtună. Am făcut din asta un joc, pentru ca traseul tău să fie mai rapid, mai ușor și mai distractiv. Taste the Drama are gust bun, ca orice medicament împotriva plictiselii.  

Acum, în octombrie 2019, avem prototipul. Obiectivele jocului, integrate într-o dinamică intensă de acțiuni neașteptate, creează o tensiune plăcută care se sparge în râsete copioase! - Cam așa arată feedback-ul sesiunilor de test!   

Jucat între prieteni sau cu persoane noi, am observat că efectele sunt la fel de faine/surprinzătoare/colorate! Prima rundă e relaxată, de acomodare cu rolurile și cu regulile jocului. Apoi începem să zâmbim, iar zâmbetele se transformă în hohote de râs, pentru că ne-am scos toți dramele la joacă prin personaje și intervenții menite să ne arate cine suntem și să ne facă să înțelegem și perspectivele celorlalți. 


Cum ne puteți susține?

După joacă și răsplată! Devino susținătorul nostru în campania de crowdfunding și bucură-te de toate recompensele noastre: 


Următorii pași de făcut

Pentru această campanie avem pregătită întreaga colecție de jocuri si accesorii Taste the Drama, urmând ca toate să fie disponibile pe piață până în aprilie 2020. Abia așteptăm să ne spui care este favoritul tău!

În februarie și martie ne vom preocupa cu livrarea jocurilor și a workshop-urilor de dezvoltare a echipelor bazate pe joc.

De asemenea, ne dorim ca jocul să fie lansat și în limba engleză în toamna anului care vine.


Echipa proiectului


Puncte de risc în realizarea proiectului

În acest stadiu de dezvoltare al proiectului, realist vorbind, riscul major este cel legat de colectarea resurselor pentru publicarea primului calup de jocuri. Cu ajutorul vostru, al susținătorilor, vom avea toate resursele necesare pentru a merge la etapa cea mai interesantă: cea în care publicăm si livrăm jocurile către voi !

Avem o listă de producători specializați în printarea boardgame-urilor pentru a ne acompania în acest proces, dar știm că niciun proiect nu este fără surprize. Luăm în calcul posibilitatea ca o întârziere în producția fizică a compenentelor jocului să apară. Și fiindcă ținem mult la calitate și la cuvântul dat, ne-am pregătit și cu câteva contacte ale producătorilor locali din domeniu (Bucuresti) care ne vor asigura livrarea în timp rezonabil și, cu siguranță, la standardele dorite !

Ei bine, mai există și riscul să nu vă placă să râdeți de dramă, dar nu credem că este un risc real !  :)


Află mai multe despre noi!

Vizitează-ne pagina de Facebook (facebook.com/tastethedrama) sau urmărește-ne contul de instagram (instagram.com/tastethedrama) pentru toate detaliile procesului nostru, pentru încurajări de tot felul și pentru că promitem să ținem paginile smart & funny!

Contact: [email protected].