Vizualist - Playgroundul Decorațiunilor Creative

Vizualist este un promotor al designului românesc, care aduce arta mai aproape de tine prin obiecte decorative. Povestea a început din dorința de a crea design de obiect alături de o comunitate de artiști români. Alege recompensa care ți se potrivește și ia parte la playgroundul decorațiunilor creative!

Inițiatorii campaniei

Irina Ditu
Irina Ditu
2420 euro

121% din 2000 euro necesari

Finanțat cu succes

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

11 May / 25 Jun

susținatori

44

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

Ce este Vizualist?

Vizualist.ro este un shop online cu obiecte decorative, cu care îți poți mobila casa și spațiul de lucru. A fost gândit ca un playground creativ prin care decorațiunile contribuie la:

 • crearea unui ambient productiv, inspirațional și relaxant,
 • crește nivelului de fericire prin creații care generează emoții pozitive,
 • starea ta de bine este influențată prin sinergia dintre artă și design de interior.


Ne petrecem 87% din timp în interiorul clădirilor. Designul de interior este un instrument care ne face umani, care ne ajută să ne exprimăm emoțiile și trăirile. Prin urmare, o cameră în sine este o experiență prin care simțurile ne sunt invadate, iar subconștientul este satisfăcut. 

Modelele obiectelor decorative din campanie sunt picturi, fotografii și ilustrații grafice sub semnătura artiștilor din comunitatea Vizualist. Acestea au fost create pentru ca tu să te bucuri de:

 • țesături pufoase și moi
 • estetic vizual plăcut prin cromatică și tehnică de lucru
 • cerneluri eco, fără miros 


Poți alege modelul preferat din 5 categorii de produse, atent selecționate pentru tine:

Perne decorative (45x45 cm) cusute cu migală cu o față cu imprimeu, iar cealaltă din catifea belgiană extrem de fină la atingere. Fermoarul este ascuns într-un buzunar cochet, iar cusătura este îmbrăcată cu un cheder fin.

Pornind de la afirmația „lighting and accessories are the soul of a beautiful home", abajurul (Ø 30 x H 25cm) a fost creat special pentru a oferi personalitate încăperilor.

Acestea este livrat cu toate accesoriile aferente: pendul (negru sau alb în funcție de preferințele tale) & bec.Interioarele prind viață cu Art Canvas Smooth (60x42cm) semnate de fotograful român Vlad Eftenie. Alege unul dintre cele trei modele realizate cu drona și adu marea mai aproape de tine.
Draperii (140x300cm) din bumbac, au fost special gândite pentru a le monta pe o baghetă sau pe o şină. Agăţătorile ascunse permit prinderea direct de baghetă. 

Draperia este disponibilă cu imprimeul macilor Ioanei Petre, modelului grafic realizat de Dragoș Dogaru, ilustrația urșilor pe bicicletă a Ralucăi Mitarca, pictura florală a Dianei Cojocaru și frunzele tropicale ale Andrei Popovici.
Ottoman (60x40x45cm) realizat din catifea belgiană cu inserții delicate, este o soluție pentru șezut, pentru camera de oaspeți ținând locul măsuței pentru cafea sau, pur și simplu, îți poți relaxa picioarele după o zi lungă. Produsul este disponibil în 5 variante:
Pe perioada campaniei de crowfunding (11 mai - 24 iunie) am decis să oferim la preț redus produse și pachete astfel:

 1. Pernă decorativă 30€ vs. 45€,
 2. Abajur textil 55€ vs. 75€,
 3. Art canvas smooth 70€ vs. 120€,
 4. Pachet pernă + abajur 75 € vs. 85€ 
 5. Draperie 120€ vs. 150
 6. Pachet abajur + draperie 155€ vs. 175
 7. Pachet pernă + abajur + canvas 135€ vs. 155
 8. Ottoman 300€ vs. 375€ 

Atenție! Recompensele sunt limitate ca și disponibilitate, iar după epuizarea lor, vom adauga pachetele:

 1. Pachet draperie + două perne 160€ vs. 180€
 2. Pachet ottoman + abajur 335€ vs. 355€
 3. Pachet ottoman + draperie 400€ vs. 420€

Cine face parte din comunitatea Vizualist?
Frumusețea este promisiunea fericirii.

Vizualist promovează arta & designul românesc, prin care interioarele prind viață, transmite emoții și generează o experiență unică din fiecare spațiu amenajat cu decorațiunile noastre.Stadiul actual al proiectului

În ultimile 11 luni, am pus bazele Vizualist pe principii sănătoase, astfel încât afacerea să devină sustenabilă și să aducă valoare tuturor celor care interacționează cu noi:

 • ne-am dorit să avem propria producție de obiecte decorative, astfel o mare parte din fondurile obținute prin Start-up Nation le-am investit în tehnologie, producție & materiale prime eco-friendly
 • oferim servicii complete de design de interior, concept & implementare
 • suntem susținuți de o comunitate de artiști români care au creat peste 100 de opere grafice/ ilustrații/ fotografii/ picturi, pe care le vei găși online pe shop în 30 de zile din momentul încheiării campaniei de crowdfunding
 • suntem mândri de calitatea produselor selecționate și de experiența de livrare pe care am gândit-o
 • bugetul actual pentru shop-ul online este acoperit în proporție de 60% din fonduri nerambursabile și proiecte de design de interior, obiectivul nostru în această campanie este să asigurăm capital și un boost considerabil pentru vizibilitate.

Următorii pași de făcut

Timeline iunie 2017 - iulie 2018


Echipa proiectului

Suntem Cristi Stamatoiu și Irina Dițu, doi tineri antreprenori, îndrăgostiți de țara lor, dornici să creeze impact pozitiv în societate prin Vizualist.

Am pus bazele echipei în iunie 2017, pentru a crea o punte de legătură între artă românescă și designul de interior, iar acum suntem gata să facem public acest proiect și să îl aducem către tine.

Vizualist a fost creat din pasiune pentru oameni, pentru a induce o stare de bine și a contribui la fericirea celor din jurul nostru prin obiecte decorative creative.Puncte de risc în realizarea proiectului

Noi, Irina & Cristi, credem cu tărie în Vizualist și putem susține că în acest moment punctele de risc pentru producție și livrare sunt minimizate, însă pe shop va exista politica pentru schimbarea produsului/ modelului.  Experiențele anterioare ne permit să înfruntăm cu zâmbetul pe buze orice provocare.

Mai jos, sunt datele noastre de contact pentru a răspunde cu drag întrebărilor voastre în mai puțin de 24h: [email protected] & pagina de Facebook Vizualist.

FAQ

 1. Este transportul asigurat de Vizualist? Da, pe teritoriul României, iar pentru comenzi internaționale va fi perceput un cost suplimentar.
 2. Cum pot afla statusul livrărilor? Poți verifica pe pagina Startarium dacă campania a fost finanțată cu succes. Pentru livrări te vom contacta personal imediat după campanie, termenul de livrare este de 21 zile pe teritoriul României.
 3. Cum aleg imprimeul și culoarea pendulului textil pentru abajur? După terminarea campaniei, în 3 zile lucrătoare te vom contacta pentru a ne transmite modelul tău preferat și datele pentru livrare.