wooba

Reinventăm învățarea și punem zâmbete pe buzele exploratorilor mici și mari, cu ajutorul jucăriilor și a obiectelor 3d, proiectate cu design inteligent și făcute din materiale sustenabile. Învață prin joacă și susține-ne în campanie!

Inițiatorii campaniei

Crisanta Teodosiu
Crisanta Teodosiu
160 euro

3% din 5000 euro necesari

Nefinanțat

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

08 Nov / 15 Dec

susținatori

2

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

header

Luăm joaca în serios și credem în toate formele și dimensiunile ei. Credem în puterea jocului de a ne arăta lucruri neimaginate și de a ne ajuta să înțelegem lumea la fiecare nivel. 

Reinventăm învățarea cu ajutorul jucăriilor 3D proiectate cu design inteligent și din materiale sustenabile. Ne îmbinăm abilitățile pentru a ajuta creatori de toate vârstele să dea formă ideilor lor. 

Am creat această campanie pentru a promova accesibilizarea educației și a învățării prin joacă. Susține-ne să atingem pragul de 5000 euro pentru a continua povestea noastră cu următorul ei capitol: ateliere în școli din medii dezavantajate în care îi vom ajuta pe copii să descopere noi dimensiuni ale jocului. 

Toate produsele prezente în campanie sunt reduse cu până la 30% față de prețul de lansare în magazin. Mai jos găsești câte ceva pentru creatori și exploratori mici și mari, începând cu vârsta de 6 ani.
Hai cu noi la joacă și fii printre primii care susțin wooba. Descoperă povestea noastră și ajută-ne să scriem următorul capitol.

Stadiul actual al proiectului

Am început călătoria în februarie 2018, cu misiunea de a readuce învățarea prin joacă în educație. De atunci explorăm variante prin care să valorificăm experiența practică la clasă sau în afara ei, să ne jucăm mai des, să învățăm mai mult și în moduri creative.

Primul obiect pe care l-am creat a fost un cub, atunci când ne-am dat seama că nu ne putem baza pe plastilină și bețișoare pentru reprezentări exacte ale corpurilor geometrice, și că nu există foarte multe opțiuni în cazul în care am vrea să facem asta sau să îi învățăm pe alții.

În colaborare cu un profesor de matematică, am dezvoltat o serie de kit-uri de construcție de corpuri geometrice, structurate pe trei niveluri de complexitate:

  • Nivel 1 = 6+ ani, ușor (galben)
  • Nivel 2 = 8+ ani, mediu (roșu);
  • Nivel 3 = 12+ ani, complex (culori variate).

Obiectele wooba sunt create din lemn din surse responsabile sau reciclat, tratat cu uleiuri naturale sau lacuri pe bază de apă, și bioplastic, folosind tehnologie de tipărire 3d. Dispunem de întreaga linie de producție, astfel că procesul este unul eficient, care permite scurtarea timpului de la idee la realitate și costuri mai mici. Având costuri reduse, reinvestim o parte din ce economisim oferind ateliere și jucării educative pro-bono.

Pe parcursul dezvoltării și testării produselor educative ne-am îndrăgostit de formele create și am lucrat cu corpuri din ce în ce mai complexe, adresate acelor DIY-eri cărora le place o provocare și doresc obiecte statement. Apoi am adăugat lumină, explorând jocul de umbre și forme. Restul va fi istorie.Următorii pași de făcutCreștem împreună cu tine prin joacă și experimentare. În prezent, lucrăm la dezvoltarea și organizarea de ateliere creative pentru copii și la diversificarea gamei de produse.

De asemenea, creăm obiecte custom și amenajăm spații pentru partenerii noștri. Nu ezita să ne contactezi la [email protected] pentru punerea în practică a ideilor tale cu ajutorul expertizei în proiectare, a tipăririi 3d și a atelierului de tâmplărie wooba. Tot acolo scrie-ne dacă ai întrebări, vrei să ne spui părerea ta, sau doar să ne saluți.


Echipa proiectului


Wooba este universul a trei oameni: Andreea (stânga), Crisanta (centru) și Adrian (dreapta). Formarea noastră are la bază proiectare, design, educație și comunicare și împreună avem un țel comun: reinventarea învățării și zâmbete pe buzele exploratorilor mici și mari.

Puncte de risc în realizarea proiectului

Pentru că este prima tranșă de producție la nivelul acesta, sunt posibile mici întârzieri în livrarea produselor, dar te vom anunța din timp și îți vom comunica transparent stadiul livrării.

Îți mulțumim pentru susținere și spor la joacă!