Incubare pentru startup-uri 12 luni de program, zeci de mentori și experți, sute de antreprenori în comunitate

Ce căutăm

Startup-uri operaționale
Ai o afacere aflată deja la începutul stadiului operațional? Dacă ai un prototip sau deja primii clienți, poți aplica gratuit la Startarium.Inc.
Echipe funcționale
Ne plac antreprenorii, dar iubim echipele! La Startarium.Inc poți aplica doar dacă sunteți între 2 și 4 oameni in echipă
Dedicare full-time
5 echipe vor fi selectate pentru a începe programul în septembrie, într-o zonă dedicată din noul spațiu Impact Hub Bucharest.

Nivelul următor
Nu doar trucuri de creștere rapidă

Incubare

Sprijin pe termen lung, învățare intensă, plus un kit complex de instrumente și resurse

Accelerare

Focus pe creștere, evaluarea trimestrială a progresului și depășirea obiectivelor

Un program rezultat din experiența noastră cu sute de antreprenori și idei aduse la viață, mii de ore de training, zeci de programe de învățare, incubare și scalare.

Ce include
Startarium.Inc?

Finanțare

6000 de euro chiar la început, urmată de acces către business angels, investitori sau platforma de crowdfunding proprie a Startarium, în funcție de nevoile tale.

Învățare

Printr-un mix complex de workshop-uri dedicate și traininguri intense, de-a lungul unui an de program, plus expertiza mentorilor, investitorilor și antreprenorilor din Advisory Board, aplicată la businessul tău.

Ce primești

Ce primești

Resurse

Vei avea membership și spațiu de birou dedicat pentru echipe la Impact Hub Bucharest, plus ore de consultanță cu experți în legislație, fiscalitate, marketing și alte arii cheie pentru afacerea ta.

Expunere

Îți deschidem toate ușile, chiar și internațional, și te însoțim pe drum! De la participarea la evenimente de business la PR sau expunerea produsului, punem reflectoarele pe brandul tău.